Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol tudok taj kártyát csinálta...

Hol tudok taj kártyát csináltatni?

Figyelt kérdés

Elveszett így kell egy eredeti(új).

Bp en simán bemegyek a kerületi kormányablakba vagy Kormányhivatali Egészségbiztosítási Főosztályba kell elmenni? Vagy Online is lehet igényelni?

Ügyfélkapú+ al rendelkezem de ott nem nagyon találtam ilyen igénylést.

szept. 3. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Járási hivatal, de ügyfélkapun us lehet, csak szkennelni kell az irataid.
szept. 3. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Az elvesztésnek díja van, 3.000 Ft. Ha ügyfélkapun igényelsz, akkor rendezni kell az összeget és arról csatolni kell a bizonylatot, de szerintem személyesen egyszerűbb, mert ott csak be kell fizetni az összeget (nem tudom hogy postára kell menni vagy helyben is lehet fizetni), kitölteni egy nyomtatványt és azonnal elkészül a kártya. Kormányablakban és az egészségbiztosítási főosztályon is lehet intézni.
szept. 3. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom a száma megvan. Nyomtatsz egyet, aztán kész. Sima sajtcetli, semmi vízjel, ilyesmi.
szept. 3. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a TAJ számodat tudod! De elveszett az eredeti Taj kártyád! Akkor akár nyomathatsz is magadnak! Ugy ahogy a 3-as is írta. Lényege hogy meg legyen a TAJ kártya. Én például évek óta egy színes fénymásolt példányt tartok magamnál, és azt viszem minden hová magamnál. Az eredeti meg otthon van el téve nekem. És soha sehol nem volt ez idáig gond belőle hogy fény másolt példány van nálam. Mindenütt el fogadtták!
okt. 8. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!