Mitől kezd el a semmiből folyni az orr?
Figyelt kérdés
nem vagyok allergiás semmire nem is voltam soha . egészséges vagyok , nem vagyok beteg . de ritkán a semmiből elkezd folyni az orrom.ez mitől lehet ?szept. 2. 19:33
1/1 anonim válasza:
Az orrfolyásnak számtalan oka van, a leggyakrabban valóban allergiás rhinitis vagy egy vírusos fertőzés áll a háttérben. Allergia bármikor kialakulhat, még felnőtt korban is, de legtöbbször más tünetekkel is társul, a fertőzésekhez úgyszintén. Igazából bármi okozhatja, ami helyi irritációt okoz, ez a nem-allergíás rhinitis pl. hideg, száraz levegő, füst, erős parfüm, stb. Egyes gyógyszerek is okozhatják, még az orrspray is, ha az ember túlzásba viszi a használatát. Még megemlítem a helyi elváltozásokat az orr szintjén, pl. polipok, orrsövényferdülés, de a legtöbbször ezekhez is társul más tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!