Fülpattogás tudatosan?
Figyelt kérdés
Normális hogy tudom pattogtatni a fülem tudatosan? Közben bedugul a fülem, és ásítanom is kell. Vagy ez teljesen alap dolog?szept. 1. 22:37
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, mire gondolsz pontosan? Befogod az orrod, fújsz egyet, és pattan egyet a füled és bedugul egy kicsit? Majd nyelsz egyet/ásítasz és pattan egyet megint? Ez egy alap dolog.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem fogok be semmit.
szept. 1. 22:47
3/4 A kérdező kommentje:
Mintha csak pl pislognák
szept. 1. 22:48
4/4 anonim válasza:
Igen, normális. már nem emlékszem a statisztikákra, de asszem olyan 30%-a az embereknek képes erre (pl én is). Szóval nem olyan dolog, amit mindenki tud, de azért van egy pár milliárd, aki képes erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!