Vérszegénységre írtak fel Neo Ferro Folgamma-t. Sokat olvastam róla, hogy terheseknek írják fel mert kevés a vasuk. Nálam is ez lehet?
Figyelt kérdés
Szedek fogamzásgátlót,a vérzésem is rendszeres.Kicsit híztam amúgy, de ez jelentheti, hgoy terhes vagyok?Vagy teljesen "normális" hogy ezt írják fel a vérszegénységre?2010. nov. 2. 20:15
1/2 anonim válasza:
Nekem is azt írtak fel kb.egy éve. Azóta nem szültem, szóval szerintem nem vagy terhes.:) Azt csak mondták volna, nem? Am székrekedést okozhat.
2/2 anonim válasza:
Attól, hogy terheseknek adják, még nem jelenti azt, hogy terhes vagy. Nyilván mondta volna az orvos, nem?:D:D
Egyszerűen kevés a vasad, ez a gyógyszer pedig arra jó.
És mellékesen terhesség közben is adható, ezért ha vki terhes, akkor ezt adják neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!