Aranyérből visszamaradt bőrnynyúlvány, tapasztalat?
24 éves nő vagyok. Mióta az eszemet tudom a végbelemen volt egy rózsaszines bőrdarab.
A háziorvos azt mondta hogy ez nem olyan ritka. Valószínűleg gyerekként lehetett aranyérem és abból maradt vissza egy kis rész. Normál állapotban nem fáj, vérzik stb. De azért zavaró mert jobban kell rá figyelni, és pl. Ha megy a hasam vagy kidörzsölöm akkor kellemetlen érzés.
Az interneten sem találtam többet mint amit az orvos mondott. Nem kötelező leműteni csak ha valami gond van vele. Majd el szeretnék menni egy proktolókushoz.
Akinek volt már valakinek ilyen műtéte? A proktológián hogy történik a vizsgálat?
Akkor végülis kihez forduljak?
Ha elmegyek egy proktolókushoz ott helyben le tudja égetni?
Ha ez nem nagy műtét a gyógyulása is rövid, nem fájdalmas?
Köszönöm a válaszokat.
Nekem szülések után évekkel jött elő ilyen. Először csak egy picike, aztán két picike, aztán ezek nagyobbak lettek sajnos. Rengeteget kerestem neten, hogy ez mi egyáltalán. Évekbe telt mire kiderítettem. Engem zavarnak ezek a bőrnyúlványok, de szerintem (ennyi olvasás után sem tudom) nem lehet leégetni, legalábbis egy bizonyos nagyság után, csak sebészetileg eltávolítani. A vicc az, hogy voltam proktológusnál (nem emiatt, de ha már ott voltam, rákérdeztem) és azt mondta, hogy "ugyan, senki nem látja azt a férjén kívül". Mondjuk nincs férjem. :) Valahogy annyira elterelődött a figyelmem, hogy annyiban hagytam.
De szerintem a legjobb, ha proktológushoz mész, mert ők sebészek (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!