Masszőrhöz milyen okból jártok általában?
Figyelt kérdés
Már fáj valamitek, és azt megmasszíroztatni? (Segít?) Ilyenkor milyen masszázst választotok?
Vagy csak mert jól esik?
Milyen gyakran szoktatok menni?
aug. 29. 19:34
1/3 anonim válasza:
Néha ez, néha az. Többnyire akkor megyek, ha fáj valamim, de voltam már 1-2-szer akkor is, ha csak pihenni szerettem volna. Én táj masszázsra járok általánosan, sokszor inkább olajosat kérek. A tradicionálist csak akkor kérem, ha tudom, hogy nem vagyok kiszáradva és eleget aludtam, mert különben be tud görcsölni az izmom.
2/3 anonim válasza:
Akkor mentem mikor pihenni, lazítani akartam. Arra bevált.
3/3 anonim válasza:
Én akkor ha már nagyon fáj valami és elég nehéz is utolsó pillanatban fogllani.
De sokan ugy mennek h havi 1-2szer. A problémától függ.
Az se mindegy milyen masszázs. Ezek a svédre és sportra és gyógyra vonatkoznak.
Vannak a relaxálós lazítós masszázsok amik annyira nem is fájnak, inkább csak élvezetesek. Ilyenekre is van aki 2-3 hetente jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!