Milyen sorrendben kezdjem az orvoslátogatást, egyáltalán melyikhez is kéne menni?
Úgy döntöttem helyrepofozom az arcomat.
Nem durván, de kitartóan pattanásos vagyok, egyszerre 2-3 mindig van, ezért bőrgyógyászhoz mennék.
Ezen felül van egy pókhálóér tágulatom arcon, szintén le szeretném injekciózni/lézerezni/radiofrekvenciával süttetni.
Valamint van 1 kiálló anyajegy az államon, amit plasztikai sebésszel akarok leszedetni.
Na most hogy lenne jó a sorrend?
Pattanással bőrgyógyászhoz, az tiszta. Valamint neki megmutatom az anyejegyet mielőtt levetetem. Utána mehetnék a plasztikai sebészhesz levetetni.
De az értágulattal mi legyen? Azt us mutassam meg bőrdokinak? Vagy érsebészhez kéne menni?
Fontos, ha lehet, minél kevesebbszer kelljen menni orvoshoz, mert privátba mennék, és a kontrollok is drágák. 😬
Miért kell a labor?
Az értágulat miatt? A pattanások egyébként nem durvák, nem hiszem, hogy belső oka lenne, csak kis fehér dudorok.
De persze ha kell, akkor elmegyek laborra.
Néhány pattanásra gyógyszert? :0
Azt inkább nem fogadom el, akkor maradok a kis pattanásokkal, annyira nem vészes, hogy ilyen durva cuccot szedjek. Azt hittem, hogy valami kencét írnak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!