Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen sorrendben kezdjem az...

Milyen sorrendben kezdjem az orvoslátogatást, egyáltalán melyikhez is kéne menni?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem helyrepofozom az arcomat.

Nem durván, de kitartóan pattanásos vagyok, egyszerre 2-3 mindig van, ezért bőrgyógyászhoz mennék.

Ezen felül van egy pókhálóér tágulatom arcon, szintén le szeretném injekciózni/lézerezni/radiofrekvenciával süttetni.

Valamint van 1 kiálló anyajegy az államon, amit plasztikai sebésszel akarok leszedetni.

Na most hogy lenne jó a sorrend?

Pattanással bőrgyógyászhoz, az tiszta. Valamint neki megmutatom az anyejegyet mielőtt levetetem. Utána mehetnék a plasztikai sebészhesz levetetni.

De az értágulattal mi legyen? Azt us mutassam meg bőrdokinak? Vagy érsebészhez kéne menni?

Fontos, ha lehet, minél kevesebbszer kelljen menni orvoshoz, mert privátba mennék, és a kontrollok is drágák. 😬

aug. 29. 03:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem értágulattal inkább az érsebész fog foglalkozni. Szóval az mindenképpen egy külön kör lesz
aug. 29. 06:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Első körben háziorvos, labor, a bőrgyógyász hálás lesz érte.
aug. 29. 06:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Miért kell a labor?

Az értágulat miatt? A pattanások egyébként nem durvák, nem hiszem, hogy belső oka lenne, csak kis fehér dudorok.

De persze ha kell, akkor elmegyek laborra.

aug. 29. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínűleg gyógyszert fog rá adni, azoknak pedig igen sokszor van máj vagy vesekárosító hatásuk, kiindulásnak is fontos megnézni ezek funkcióját, illetve sokszor a kezelés alatt is monitorozni kell, nem károsodnak-e.
aug. 29. 08:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Néhány pattanásra gyógyszert? :0

Azt inkább nem fogadom el, akkor maradok a kis pattanásokkal, annyira nem vészes, hogy ilyen durva cuccot szedjek. Azt hittem, hogy valami kencét írnak…

aug. 29. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!