Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok koncentrálni , miért?

Nem tudok koncentrálni , miért?

Figyelt kérdés
Gimnáziumba járok így elég fontos lenne hogy tudjak koncentrálni de nagyon nehezemre esik egy dologra koncentrálnom vagy megülni egy helyben, a jegyim jók nem azzal van a baj , csak 10× több időt vesz igénybe egy oldal megtanulása mivel folyamat máshol van a fejem, a legkissebb szél , szék reccsenés vagy valaki sohaja is megzavar,azután már nem megy és egyszerüen mozognom kell , egyik kedvenc hobbim az olvasás de egy alkalommal soha nem jutok pár oldalnál tovább , jobbik esetben egyhelyben mozgolodok de amugy már édesanyámnak is feltünk hogy random az ebédlő asztal körül járkálok folyamat , de nem értem hogy miértXDD, miért lehet és mi lenne rá a megoldás ha van?
aug. 29. 00:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak gimi óta van így, vagy általánosban sem tudtál figyelni?
aug. 29. 00:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Általánosban igazság szerint nagyon ritka volt ha tanultam hisz a "könnyebb" utakat választottam, gimi 2.évétől embereltem meg magam arra hogy muszáj lesz az érettségi miatt, de már jó pár éve "látom" magamon főleg akkor amikor beszélnek hozzám, nézem és figyelem az illetőt viszont egy szavát sem tudnám megusmételni. Tehát mondanom szerintem hogy akkor sem ment a figyelés
aug. 29. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!