Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez a fura ideg szerű fájdalom...

Ez a fura ideg szerű fájdalom mitől van?

Figyelt kérdés

A derekamat ha megfeszítem vagy hátra hajolok akkor a lábam ujjában fájdalmat érzek.

Fájt nekem a derekam korábban, de most elmúlt és ha hátra feszítem a derekam akkor ahogy visszaengedem egy ilyen bizsergő idegi fájdalmat érzek a lábam ujja tövében, viszont sehol máshol nem érzek fájdalmat.

aug. 26. 03:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tom, de nekem isiászom volt, és annak is ilyen tünetei vannak. A derekam- farom, kívül a combom, lábszáramon futott végig a fájdalom a lábujjamig.

Hengerezd meg a hátad, combhajlítóid, oldalt a lábaid, combod, vádlid.

Pl Scheuermann miatt beállhatnak az izmaid, vagy sima, statikai gerincprobléma miatt, ami nyomja az ideget.

aug. 26. 04:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A nyújtás, masszázspisztoly is segíthet az smr- henger mellett.
aug. 26. 04:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Mostmár hátra feszíteni se kell a hátam. Sima járás közben is érzem a lábamujját, de csak 2db lábujj fáj és csak a bal lábamon.
aug. 26. 11:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
aug. 26. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Becsípődhetett egy idegszál. Nekem is volt. Izomlazítót kaptam rá.
aug. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!