Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hogy szivinfarktusom...

Lehet hogy szivinfarktusom volt ? Vagy csak pánikolok ?

Figyelt kérdés

17:40 fele elkezdett a szívem hevesen verni 105 volt a pulzusom az órám szerint pár hete talált a kardiólogus extra ütéseket , de a szív uh-n nem talált semmit .

Azóta a pulzusom vissza állt 70-80 közottire.. Mostanában elég sokat félek ez miatt hogy szívinfarktust kapok ... kicsit fura a mellkasom nem mondanám hogy fáj

aug. 24. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Csak pánikolsz. Akinek szívinfarktusa van, az nem ide irogat, meg nem ilyenen gondolkodik, hogy vajon az van e.

Foglald le magad valamivel.

aug. 24. 21:47
 2/9 A kérdező kommentje:
1 hónap alatt 2 szer voltam sűrgősségin meg kardiólógián is voltam nem találtak semmit.. csak mikor jönnek ezek az extra bedobbanások nagyon meg ijedek.
aug. 24. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A magas pulzusszám miatt is lehet furcsa érzés a mellkasban. Egy infarktus jellemző más tünetekkel is jár. Pl. mintha összenyomnák a mellkast, a bal karba, vállba, állba sugárzó fájdalom, hányinger, hányás nagy fokú gyengeség. Amit leírtál leginkább pszichésen kiinduló, pánik jellegű tachycardiára utal.
aug. 24. 21:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Hányingerem nincs kicsit fura a gyomrom de gondolom az miatt hogy be pánikoltam. Mindig mikor meg érzem ezeket az extrákat valahogy nem tudom elkezdek stresszelni rajta. De közben meg félek hogy ez más szívinfarktus pl..
aug. 24. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is voltam kardiológiai kivizsgáláson, volt terheléses ekg, uh, semmit nem talált a doki, ugyanez a bedobbanás volt nekem is és gyakran nagyon magas a pulzusom, de azt mondták a szívem rendben van, stressz...

30N

aug. 24. 22:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Kaptál rá valamit ? Az a baj hogy én nagyon meg ijedek ilyenkor és félek.. nekem a terhelésen láttak az extra ütéseket vagyis miután le ültem. Az uh-n nekem sem talált azt mondta minden jó.
aug. 24. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:

5.vagyok. Nem, nem kaptam semmit. Ez volt kb 2-3 éve, azóta is fennáll, már igazából megszoktam. 😅 Mondjuk nekem a vérnyomásom alapból alacsonyabb, a megszokott 96-100/60-64 körüli érték, emiatt magasabb a pulzusom, de terhelésnél.. pl. edzés a 150-es pulzus elég para.

Nem stresszelsz sokat? A pánik, szorongás nagyon sok testi tünetet produkálhat sajnos.. próbáld nem figyelembe venni. Ha UH-n nem volt semmi, akkor minden rendben van. Azt éreznéd, ha nem lenne. 😊

aug. 24. 22:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem is ugyan ilyen alacsony a vérnyomásom.. de nagyon sokat stresszeltem mikor elsőnek észrevettem . De mostmár ezen stresszelek hogy nem e áll le a szívem egy ilyen összevissza szívdobogás után.
aug. 24. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
es ha leall akkor mi van, vissza sokkolnak aztan megint 70 koruli lesz tessek gondolj erre es megnyugodtal.
aug. 24. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!