Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gombás bőrbetegségre krém?

Gombás bőrbetegségre krém?

Figyelt kérdés
Sajnos gombás bőrbetegségem lett, a testem egész területén, hátamon, karokon, combokon, törzsön, mindenfelé sok-sok gombás folt. Bőrgyógyász Canesten Plus kenőcsöt ajánlotta, amit meg is vettem. Nagyon kicsi tubus, és hiába kentem nagyon vékonyan és napi egyszer, annyi a gombás folt a testemen, hogy 4 nap alatt elfogyott a krém. Már harmadszorra vettem újra, 3400 Ft egy tubus. Én sok gyógyszert szedek sajnos, nem tudom 4 naponta még ezt a Canestent is venni, nekem nagyon drága. Tudna valaki esetleg más krémet javasolni, ami ugyanez a hatóanyag, csak nagyobb kiszerelés vagy olcsóbb?
aug. 24. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Keress másik bőrgyógyászt.

Ekkora testfelületen valószínű gyógyszeres kezelésre is szükség van, szóval mindenképpen keress fel egy másik bőrgyógyászt.

aug. 24. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
1-nek igaza van. Nagy bőrfelületre célszerű gyógyszert szedni. Egyszerre ugyan nem olcsó, de jóval kevesebbe kerül, mint a krémek kiló számra, ráadásul hatékonyabb.
aug. 24. 21:57
 3/5 anonim válasza:
49%
Nem ugyanaz a hatóanyaga, de ha visszamész az orvoshoz, vagy a körzetivel írathatsz fel IALUGEN Plus krémet. Az is jó gomba ellen, de receptre a 60 grammos krém 3000 Ft! Két hete váltottam ki, szintén bőrgombára, szóval biztosan ennyi az ára. Létezik 15 grammos is, szóval ügyelj, hogy a 60-ast kapd. De szerintem nem tesz jót a szervezetnek, ha ilyen nagy felületen kened állandóan. Én a helyedben vennék jó minőségű Teafa olajat, és töményen, vagy szűz olíva olajban elkeverve kenném vele a bőröm. Az is hatékony. Nagyon gazdaságos, mert pár csepp elég egy testrészre, akár.
aug. 25. 00:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
aug. 25. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves 3.! A Ialugen nem gomba ellen van, hanem fertőzött sebekre. Olyanra amik bakteriálisan vagy gombásan fertőzöttek. De a bőrgombát nem mulasztja el.
aug. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!