Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol fáj a legjobban az injekci...

Hol fáj a legjobban az injekció vagy az infúzió? Melyik a kellemetlenebb?

Figyelt kérdés

aug. 23. 17:38
A kérdező szavazást indított:
Az injekció kellemetlenebb
Az infúzió kellemetlenebb
5 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az infúzió olyan, mint egy vérvétel.

Az injekciónál nem csak a helytől függ, hanem attól is, hogy adnak be. Vannak olyan gyógyszerek, amelyek csípnek, égetnek, mást észre sem veszel.

aug. 23. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Oltások pl., amit vállba adnak tipikusan nem fájnak, csak egy kis kellemetlenség, de pl. a nagy fenékizomba adott fájdalom- vagy gyulladáscsökkentő, vagy hányás elleni szurik, na azok igen, sokszor még napokkal később is fáj az izom. Én nem bírom a vérvételt, nem a fájdalom miatt, hanem pszichésen, de az csak egy pillanatig fáj, legalábbis ha jól szúrják. Infúziót eddig 2x kaptam, szerencsére mindkétszer ügyesen szúrták be, picit fájt, amikor betették/kivették, de közben nem (egyik a kézfejbe ment, másik a könyökhajlatba).
aug. 24. 01:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő kellemetlen. De az infúzió inkább
szept. 1. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!