Hogyan tudnám másképp bevenni a gyógyszert?
Szerintem ember nem látott még olyat ahogyan én veszem be őket az hogy én egybe lenyeljem esélytelen egyszer próbáltam vissza is jött legyen az bármekkora a legapróbbat se tudom.. össze szoktam porrá törni muszáj.. mézet teszek rá és úgy bekapom.. na de most az aksolin antibiotikumot szedem baromi nagy porrá töröm, mézzel veszem be 10 perc kell ahhoz is hogy legyűrjem a port is olyan az íze hogy egyszerűen öklendem vissza ez már mézzel se megy..
valakinek valami más tipp hogyan tudnám másképp beszedni vagy valami mással ami elfedi ezt az borzalmas ízt?
Csak én 40/N vagyok, de gyerekkorom óta ilyen vagyok.
Te?
Én is ilyen vagyok. De én mindig szólok az orvosnak, hogy lehetőség szerint olyan gyógyszert adjon, ami por/szirup stb vagy széttörhető.
Aksolinból pl épp van por, én is szedtem már azt, annak nincs rossz íze.
Kicsit kellemetlen, amikor ezt említem, (vannak bunkó orvosok) de nagyon fontos, mert kaptam már olyan gyógyszert amit szigorúan tilos volt akár csak ketté törni is. Nem is vettem be. Azóta mindig szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!