Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám másképp bevenni...

Hogyan tudnám másképp bevenni a gyógyszert?

Figyelt kérdés

Szerintem ember nem látott még olyat ahogyan én veszem be őket az hogy én egybe lenyeljem esélytelen egyszer próbáltam vissza is jött legyen az bármekkora a legapróbbat se tudom.. össze szoktam porrá törni muszáj.. mézet teszek rá és úgy bekapom.. na de most az aksolin antibiotikumot szedem baromi nagy porrá töröm, mézzel veszem be 10 perc kell ahhoz is hogy legyűrjem a port is olyan az íze hogy egyszerűen öklendem vissza ez már mézzel se megy..

valakinek valami más tipp hogyan tudnám másképp beszedni vagy valami mással ami elfedi ezt az borzalmas ízt?

aug. 22. 11:23
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
És tudom hogy ezek a gyógyszerek nem arra lettek kitalálva hogy össze törjük hanem hogy egybe nyeljük le de aki egyszerűen nem tudja nem bírja próbálta és nem megy.. sajnos én ilyen vagyok de ez a gyógyszer…..
aug. 22. 11:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy veszem be.
aug. 22. 11:29
 3/15 A kérdező kommentje:
Jó érzés hogy vannak sorstársak🥲
aug. 22. 11:31
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem is jó érzés volt rátalálni erre a kérdésre, mert én is azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel.
aug. 22. 11:35
 5/15 anonim ***** válasza:

Csak én 40/N vagyok, de gyerekkorom óta ilyen vagyok.

Te?

aug. 22. 11:36
 6/15 A kérdező kommentje:
Én csak 22 vagyok ritkán kellett gyógyszert szednem hála isten de mikor kisebb voltam is mindig össze kellett törni😄
aug. 22. 11:53
 7/15 anonim ***** válasza:
A gyógyszereken sokszor van lenyelést könnyítő vagy cukorbevonat, így sokkal emberibb egyben megenni, mint összetörve. Nekem bevált, hogy a korty vízzel meg a gyógyszerrel kicsit "öblögetek", nem köpöm ki, csak mozgatom a számban együtt mielőtt lenyelem. Így kicsit természetesebben megy le, mintha egyszerre kéne hátralökni a gyógyszert a vízzel. Vitaminnal gyakorolni is lehet.
aug. 22. 12:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Csak a tudat bennem van hogy biztos félre megy nem tudok másra gondolni vissza csúszik, mert már próbáltam olyan mintha valami idegen “anyag” lenne a számba vagy nem is tudom hogy mondjam😃
aug. 22. 12:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Én válaszoltam először. Én is a félrenyeléstől rettegek, mert akadt már meg
aug. 22. 14:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. De én mindig szólok az orvosnak, hogy lehetőség szerint olyan gyógyszert adjon, ami por/szirup stb vagy széttörhető.

Aksolinból pl épp van por, én is szedtem már azt, annak nincs rossz íze.

Kicsit kellemetlen, amikor ezt említem, (vannak bunkó orvosok) de nagyon fontos, mert kaptam már olyan gyógyszert amit szigorúan tilos volt akár csak ketté törni is. Nem is vettem be. Azóta mindig szólok.

aug. 22. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!