Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem, vagy csak alig hat...

Miért nem, vagy csak alig hat rám a szennalevél tea?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy ez egy nagyon erős hashajtó szer. Ezen az oldalon és máshol is olvastam sztorikat, hogy valaki ivott ilyet, és aztán így csikart meg úgy fájt a hasa, egész nap ment a hasa, le se szállt a WC-ről, a fenekén pisilt és hasonlók. Tegnap kipróbáltam, kalandvágyból, kíváncsiságból, hogy valóban ilyen durva-e a cucc. Reggel ittam, egyfelől hogy átaludjam az éjszakát, másfelől meg hogy érezzem, mit csinál a szervezetemben, ne csak arra ébredjek, hogy rohanni kell.

7:30-körül ittam meg. 3 db 1 g-os filtert áztattam forrázás után 8 percig (ez amennyire olvastam, erősebb főzetnek számít). 12:15 körül éreztem először, hogy valami furcsa lenne a hasamban, 12:30-kor kezdtem érezni komolyabban, hogy valami készülődik, és 12:55-kor kellett elmennem WC-re. Kicsit talán erősebb volt az inger, mint máskor, és kicsit talán kevésbé volt szilárd, de amikről itt-ott lehet olvasni, semmi. Ha nem tudtam volna, hogy ittam ezt a teát, valószínűleg fel sem tűnt volna a különbség.

Vajon mitől van...? Nálatok hogy hat a tea?

aug. 21. 18:32
A kérdező szavazást indított:
Engem nagyon meghajt, görcsölök, sokáig megy a hasam.
Semmi extra hatás, elmegyek WC-re mint a kérdező, és ennyi.
3 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy occó kínai volt.
aug. 21. 19:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, Naturland volt :)
aug. 21. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Huhh én mindig éjfélkor iszom suli előtt , hogy a suliban hasson.. ha otthon ülök sokat a WCn feltűnő.

Heti kétszer iszom hétköznap és hétvégén

Általában úgy csikarja a hasam hogy örülök ha nem fosok be :)

Hatása nagyon erős, én 4 filtert iszok, jól kiáztatva, olyankor egész nap a WCn ülök, suliban kényelmes, tiszta a WC és nem zavar senki a legeldugottabb mosdóban vagy a tesi öltöző mosdójában

aug. 21. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem gyenge volt 3x1g nagyon kevésnek tűnik.
aug. 23. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
A dobozon 1-3 filtert írtak. Mennyi akkor egy drasztikusabb adag?
aug. 26. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:
A duplája!
aug. 26. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezeknél mindig van egy biztonsávi tartalék. Van akit brutálisan megfosat van akire alig hat. Nyilván aki szétfossa magát az 6g-tól meghalna.

De ha te nem érzed a hatást akkor növelni kell az adagot.

A házi doki mondta,a dérék húzodásnál,hogy ha 3fájdalom csillapitó nem hat akkor majd 4 vagy 5 vagy 6 kell. A dobozra a mindenkinek biztoságos adag van írva. De maga nem mindenki.

aug. 26. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, ma éjjel 1 körül megittam a 4 filteremet , jól kiáztatva :) reggel éreztem hogy mocorog a belem és ebből egy kiadós fosás lesz..
szept. 3. 07:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!