Miért nem, vagy csak alig hat rám a szennalevél tea?
Azt olvastam, hogy ez egy nagyon erős hashajtó szer. Ezen az oldalon és máshol is olvastam sztorikat, hogy valaki ivott ilyet, és aztán így csikart meg úgy fájt a hasa, egész nap ment a hasa, le se szállt a WC-ről, a fenekén pisilt és hasonlók. Tegnap kipróbáltam, kalandvágyból, kíváncsiságból, hogy valóban ilyen durva-e a cucc. Reggel ittam, egyfelől hogy átaludjam az éjszakát, másfelől meg hogy érezzem, mit csinál a szervezetemben, ne csak arra ébredjek, hogy rohanni kell.
7:30-körül ittam meg. 3 db 1 g-os filtert áztattam forrázás után 8 percig (ez amennyire olvastam, erősebb főzetnek számít). 12:15 körül éreztem először, hogy valami furcsa lenne a hasamban, 12:30-kor kezdtem érezni komolyabban, hogy valami készülődik, és 12:55-kor kellett elmennem WC-re. Kicsit talán erősebb volt az inger, mint máskor, és kicsit talán kevésbé volt szilárd, de amikről itt-ott lehet olvasni, semmi. Ha nem tudtam volna, hogy ittam ezt a teát, valószínűleg fel sem tűnt volna a különbség.
Vajon mitől van...? Nálatok hogy hat a tea?
Huhh én mindig éjfélkor iszom suli előtt , hogy a suliban hasson.. ha otthon ülök sokat a WCn feltűnő.
Heti kétszer iszom hétköznap és hétvégén
Általában úgy csikarja a hasam hogy örülök ha nem fosok be :)
Hatása nagyon erős, én 4 filtert iszok, jól kiáztatva, olyankor egész nap a WCn ülök, suliban kényelmes, tiszta a WC és nem zavar senki a legeldugottabb mosdóban vagy a tesi öltöző mosdójában
Ezeknél mindig van egy biztonsávi tartalék. Van akit brutálisan megfosat van akire alig hat. Nyilván aki szétfossa magát az 6g-tól meghalna.
De ha te nem érzed a hatást akkor növelni kell az adagot.
A házi doki mondta,a dérék húzodásnál,hogy ha 3fájdalom csillapitó nem hat akkor majd 4 vagy 5 vagy 6 kell. A dobozra a mindenkinek biztoságos adag van írva. De maga nem mindenki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!