Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha van pszichiátriai papírom...

Ha van pszichiátriai papírom arról h alvászavarra gyógyszert szedek attól még a kocsi vezetésére lévő alkalmassági vizsgálaton áttengednek!???

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok, mert a kérdés tényleg fontos!

#vezetés #Ppszihiátria
aug. 21. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

narcolepsia, gondolom ritalint szedsz vagy ghb mondjuk az nem tudom itthon mennyire elerheto.

narcolepsiara szerintem fix nem adnak jogsit. meg gyogyszer alatt is bekalimbozhatsz, aztan utana soha nem ebredsz fel.

egy ido utan hozzaszokik a szervezetke a szerhez de attol mukodik meg, csak nem annyira hatasosan. Szunetek kellenek aztan ujrakezdeni. Fel kene hivni valakit aki ert ehhez, vagy magat a dokit. es vele egyeztetni, esetleg papirt kerni, hogy stabil vagy de megint ez hogy stabil vagy mi van ha egyik nap nem leszel es vezetsz?

aug. 21. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Ne játssz mások életével, légyszi. Itt nemcsak rólad van szó.
aug. 21. 11:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát ez úgy van h nappal semmi gondom nincs ébren vagyok fáradt sem vagyok. Csak éjjel alszom el baromi nehezen és arra szedem de nem ezeket hanem frontin nyugtatót.
aug. 21. 11:52
 4/12 A kérdező kommentje:
2-es én értem amit írsz de nem olyan a problémám nappal soha nem vagyok fáradt és éjjel is nehezen alszom el.
aug. 21. 11:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
3: akkor ne vezess. Én még nem láttam olyat, aki Frontint szed és alkalmas lenne a vezetésre. Bár ők másra szedték, de látszott rajtuk a hatása.
aug. 21. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

akkor mi most teljesen total extrem modon masrol beszelunk.

Szoval akkor faradt vagy mert nem tudtal jol aludni, es felsz vezetni es felsz, hogy nem kapsz jogsit. Elarulom azert, hogy kb mindenki faradt koran vezetni. Vannak akik reggel 5 - 6 kor mennek meloba es 8 - 9 korul mennek aludni mert ki akarnak azert kapcsolodni is.

aug. 21. 11:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát úgy van h baromi keveset alszom de nem vagyok fáradt csak arra szedem a gyógyszert h kicsit többet tudják aludni amúgy a papám is szedett frontint jó ő idős korában de vezethetett.
aug. 21. 11:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A házi orvos neuralgiára küld .Az meg tovább alvás vizsgálatra .

Sok jóra ne számit.Sok fokozata van a korlátozásnak.Ez évenként felülvizsgálandó.Nagyon figyelj oda milyen korlátozást alkalmaz a doki.

aug. 21. 12:00
 9/12 A kérdező kommentje:
És nem félek vezetni mert nagyon szeretnék az alkalmassági tól félek h áttengednek e de a papíron rajta van h a leggyengébb kategóriába tartozok tehát a gond nem komoly.
aug. 21. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Azokkal persze nincs semmi probléma, akik full idióta módon éjjel fél 2-kor indulnak Horvátországba autóval, ők nem veszélyeztetnek senkit.
aug. 21. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!