Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi olyan jó a szoláriumba?

Mi olyan jó a szoláriumba?

Figyelt kérdés
Miért jó úgy kinézni mint egy cigány? Miért szeretnének az emberek barna bőrt? Szerintem egyáltalán nem néz ki jól, nem értem azt aki szolizik.
aug. 21. 02:15
 1/10 anonim válasza:
56%
Kinek mi tetszik. Remélem ez segít. :)
aug. 21. 02:28
 2/10 anonim ***** válasza:
59%

Ez is egy szépség ideál sokaknak.

Nekik az a szépség hogy barnultan néznek ki.

Nem más mint mikor valaki szőkére festi a haját. Azt is azért csinálja mert ő azt találja szépnek és az tetszik neki magán.

Az hogy neked momentán nem tetszik az a te véleményed. Senki sem fog kevésbé szoliba járni ettől

Amúgy a szoli is tud függőséget okozni, na az már tényleg problémás de az sem a te problémád.

aug. 21. 02:29
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Hogy kb 40%-kal magasabb az esély a bőrrákra, és az esetlegesen benned lappangó, még fel nem fedezett és nem diagnosztizált rákos sejtek dupla erővel támadnak egy idő után. További előny, hogy undorító szinű lesz a bőröd, még csak nem is hasonlít a napbarnított bőrre.

További előny, hogy sok ember bottal sem piszkálná, aki "én teljesen organikusan élek, teljesen organikusan táplálkozom" - stb., de minden nap 3 kg vakolat van a testén, festett és vegyszerekkel egyenesített (vagy göndörített) haja van, és hányás-sárga színű a bőre a szolárium miatt.

De hajrá, mindenki használja, aki elég sötét ahhoz, hogy a szoláriumban pazarolja a pénzét és az idejét.

aug. 21. 05:29
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Wow, csak a cigányoknak van barna bőrük ezek szerint?
aug. 21. 06:40
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

#3: szerintem sokkal többen szoláriumoznak, mint ahányról Te feltételeznéd. A többség ugyanis nem azért megy oda, hogy valamilyen természetellenesen barna színt szerezzen, hanem kb. hogy télen is az a színe legyen, mint nyáron, illetve egyenletesebben tudjon lebarnulni.

Ez kb. be is árazza a véleményedet.

aug. 21. 06:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, miért mennek, a hármas komment első fele teljesen megállja a helyét. Az, hogy kinek milyen bőrszín tetszik magán, az ő dolga, de ma már vannak nagyon jó önbarnítók, amik tartósabbak és normális színt adnak, ez a jó abban, hogy megyünk előre a korban hogy ugyanazokra a problémákra sokkal jobb, kíméletesebb megoldások vannak.

Még maga a folyamat is sokkal élvezetesebbnek hangzik, hogy itthon zuhanyzok, bőrradírozok aztán bekenegetem magamat valami jó zene, tea stb mellett, relaxálós délután, minthogy befeküdjek egy random helyen egy sugárzó gépbe ami ki tudja mikor lett takarítva, karbantartva, de kinek mi.

aug. 21. 06:55
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat, az ilyen semmilyen kommentek meg hidegen hagynak, akik annyit írnak hogy "mert nekik ez tetszik".

Nem baj hogyha valaki szeretne egy kis színt, meg hát tudom hogy mindenkinek más tetszik, ez alap, csak tényleg nem értem a szoláriumot, egyik osztálytársam is 50k-t elköltött szolira, aztán olyan ronda barna lett, de komolyan, nem nézett ki igényesnek, hanem mint egy telepi cigány.

A napon meg tök más barnúlni egészséges mértékkel. Szoliba börrákot is kapsz, és pénz kidobás az egész.

aug. 21. 08:38
 8/10 A kérdező kommentje:

6, teljesen jó dolgokat irtál, köszönöm. :)

Hát meg tényleg abba ezer ember bele fekszik, meg szerintem rohadt unalmas egy helybe feküdni sok ideig egy idegen helyen, bár nem tudom mennyi időt kell ott tölteni, feltételezem nem 5 percet...

Meg ott rád zárják a fedelet is vagy mi? Az olyan fura, nagyon kellemetlenűl érezném magam egy ilyen koporsó szerű fényes valamiben...

aug. 21. 08:41
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

A szolárium tényleg nagy hülyeség, főleg nyáron, amikor ingyen is van. Télen meg úgysem látszik. Egy nagyobb pénztemetőt látok ennél, amikor valaki a MO-i 37 fokból elmegy a törökországi meg egyiptomi 37 fokba, aztán ott aszalódik a napon non-stop.

De egyébként a tejfehér bőr sem egy matyóhímzés, ahogy látszik rajta minden ér, meg bőrhiba, kell valami kis szín.

aug. 21. 19:17
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon fincsi dolog, nekem a pattanásokat irtotta ki egyszer s mindenkorra. Azelőtt folyton kozmetikus, meg szinte állandóan a komedókat nyomtam ki reggelente, sokszor csokorban jöttek ki, szinte ropogva, némelyik a tükrön koppant. Amikor elkezdtem járni, mintha elvágták volna, eltűntek, meg nem vagyok tápos csirke-hullafehér 🙂. Meg annyira finom, gyenge szellő körülöttem, relax, imádom ahogy süti a bőrömet, ellazít a kékes fény 🙂.
szept. 1. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!