Az baj ha ebben az évben már 5-ször begyulladt a mandulám?
Figyelt kérdés
aug. 19. 19:15
1/5 anonim válasza:
Baj-e vagy sem, nem tudom, viszont bizonyára marhára nem lehet kellemes az egyik fájdalmas gyulladásból a másikba esni. Érdemes lehet kiműttetni, mivel így nagyon sok kellemetlenségtől, és nagyon súlyos egyéb fertőzéstől óvhatod meg magad.
2/5 anonim válasza:
Eddig az évben 5 gyulladás, úgy hogy még csak 7,5 hónap telt el az nagyon sok.
Németországban nem kapkodják ki úgy a mandulákat mint nálunk. Ott feltétel, h egy év alatt ötször begyulladjon. Ezt a szintet te is elérted fél év alatt. Menj el fül-orr gégszhez vele kell konzultálni ilyen esetben.
3/5 anonim válasza:
Torok v mandula gyulladás ,tűszös ? Láz? Reflux ? Késői kiadós vácsora ?Inkább reggel fáj.A labor megmutatja ,ha rejtett gyulladás van a szervezetben(CRP.ASO…..)
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Ezt orvos igazolta mind az 5 esetben, vagy csak te feltételezed? Mert a gyulladás fajtája sem mindegy, de sok akkor is.
5/5 anonim válasza:
Nekem ennyi gyulladás után kiműtötték, kiderült hogy már cisztásak voltak. Érdemes egy fül-orr-gégésszel konzultálni, adjon széles spektrumú, akár kombinált antibiotikumot, ha így is újra és újra begyullad, akkor szerintem érdemes kiműttetni, mert csak nonstop gyulladást generál a szervezetben, ami nem jó, plusz maga a betegség is legyengyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!