Milyen izzadásgátlót ajánlotok?
Az a baj, hogy ami tényleg használ, az ártalmas is. Szóval pl. van az Idros, Antisudorica. Ezeket nem kell gyakran használni, hetente pár alkalommal, viszont gondolom ez is csak addig fog segíteni, amíg ha néha is, de használod, szóval hosszútávon szerintem ez nem megoldás.
Sima izzadságátlók közül én eddig a Garnier golyós izzadásgátlóval szereztem jó tapasztalatokat. Most konkrét linket nem küldök, mert tudom, a Garniernek is több golyós dezodorja van, de én amúgy nagy különbséget nem vettem észre köztük. Továbbá én régen a Fenjalt imádtam, az is sokat segített nekem, de sajnos most már drogériában nem árulják, szóval nehézkesebb beszerezeni, rendelni lehet.
Szerintem hosszútávon érdemes olyan dezodort (is) használni, ami a szagot eltünteti, mert ha valaki nagyon izzad, akkor nehéz nem káros dezodort ajánlani rá. Továbbá orvoshoz is érdemes lehet elmenni, ha kóros izzadásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!