Vettem egy MK órát, sikerült az órát beállitanom az órát és a dátumot viszont van még 3 kis karika benne számokkal és mánussal és nem tudom pontosan hogy ezek mit is kéne mutassanak és hogy kell be állitani?
Figyelt kérdés
esetlek akinek van ilyen órája segitene?aug. 18. 08:59
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Jó lenne tudni pontosan ez melyik óra. Általában ez úgy van, hogy az alkijelzőkön az egyik mutatja a napszakot, aminek az alján "12" van, hogy tudd éppen délelőtt vagy délután van, a másik mutatja szerintem a másodperceket, a harmadik meg a perceket. De van amiben pl. ez a stopper része, leírásban benne van minden.
2/2 anonim válasza:
Azért ha erre valaki nem képes rájönni magától, úgy, hogy ránéz a számlapra, ott megkérdőjelezem az iq szintjét...
Sok opció azért nincs...
Ha van egy segédszámlap, amin 6-12-18-24 van, az vajon mi lehet? Csak nem egy 0-24 óra jelző?
Ha van egy segédszámlap, amin 15-30-45-60 van, és másodpercenként ugrik egyet a mutató (vagy alapból, vagy gombnyomásra), az vajon mi lehet? Csak nem egy másodpercmutató / stopper?
Ha az van ráírva hogy MON-TUE-WED-THU-FRI-SAT-SUN. az vajon mi is lehet? Napokat mutathat?
Úristen milyen bonyolult dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!