Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 65 éves nő vérzik. Mitől lehet?

65 éves nő vérzik. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nem akar orvoshoz menni, nem lehet rávenni. Viszont már 8 éve vérzik. Nem folyamatosan, csak néha-néha, de akkor erősen. Ilyen sok idő után rák esetén gondolom már lett volna más tünet/baj is, esetleg már nem is élne. Mi lehet ez?
2024. aug. 15. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Ezt itt kérdezed a Gyakorin? miért nem kiséred el a nőgyógyászhoz? Pedig ez szerintem az amitől rettegsz. Éves rákszürés? "holdba"? Sűrgősen lépjetek vele kapcsolatban..
2024. aug. 15. 21:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem leírtam mindent..
2024. aug. 15. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Ha 8 éve megvan, akkor valószínűleg nem rák, ahogy írtad, akkor már valószínűleg nem élne.

1-es: 60 fölött már nem nagyon megy senki nőgyógyászhoz.

Kérdező itt nem fogsz választ kapni, csak lecseszést (lásd 1-es), de remélhetőleg nem súlyos.

2024. aug. 15. 22:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, feltettem egy kérdést egy emberről, aki nem én vagyok. Miért kapok/kapnék lecseszést? :D Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy mik LEHETNEK az okok. Nem közeli családtagról van szó, de ez a kérdés szempontjából lényegtelen.
2024. aug. 15. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

4

A "lecseszést" nem csak te, hanem rajtad keresztül az ismerősöd is kapja. Lásd: 1-es válaszolót.

2024. aug. 16. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Két ismerősöm is volt, aki évekig vérezgetett, mikor végre orvoshoz ment, már késő volt. Kemo- és sugárkezelés után 40+ ill. 60+ évesen meghaltak. Először még talán nem rák, de aztán -kezelés hiányában pl.egy méhszájseb is- elrákosodik.
2024. aug. 18. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez valószínűleg valami hormonális zavar lehet. Nem valószínű, hogy rák, mert abba 8 év alatt belehalt volna. Ettől függetlenül erősen ajánlott egy nőgyógyászati vizsgálat.

Jobbulást neki, ismeretlenül is.

2024. aug. 18. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Itt vannak a lehetséges válaszok:

[link]

Diagnózist azonban csak orvosi vizsgálat fog adni. Jobb elmenni és kezeltetni.

3-asnak üzenem, hogy sok nőgyógyászati probléma létezik 60 év felett is. A nemi szervek időskorban is meg tudnak betegedni.

2024. aug. 19. 00:16
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

3-asnak üzenem, hogy sok nőgyógyászati probléma létezik 60 év felett is. A nemi szervek időskorban is meg tudnak betegedni.

Nem azt írta, hogy nem, hanem azt, hogy nem mennek, mert hanyagolják magukat.

Kérdező, beszélj az illetővel, hogy menjen orvoshoz, de akarata ellenére nem tudod elrángatni.

2024. aug. 19. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!