Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha lehetne gyereke egy ilyen...

Ha lehetne gyereke egy ilyen embernek milyen lenne?

Figyelt kérdés
Nem pontosan rá gondolok csak példának hozom fel Imane Khelifet.

2024. aug. 14. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő meddő, így csak örökbefogadott gyereke lehetne.
2024. aug. 14. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, nincs méhe, meg petefészkei. Nagyon unom ezt a gyűlöletet, amit kap szerencsétlen. Sajnos Ő így született. Más kérdés, hogy nem ezt a sportot kellett volna választania, ahol a nem a testi fölény számít.
2024. aug. 14. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nemsokára meg fogják tudni oldani laborban, hogy ő, mint apa lehessen egy gyermek szülője. Béranyára és petesejt donorra valószínűleg szüksége lesz, ha egyébként ő hetero nőként azonosítja magát. A lehetséges öröklődő genetikai rendellenességre tekintettel szerencsésebb lenne az örökbefogadás. Ezen technikai problémák után szerintem ugyanolyan jó szülő lehet, mint bármelyik átlagember.
2024. aug. 28. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyelj,mivel az edzésen le van fotózva,hogy herevédőt visel,szerintem nem tud teherbe esni...
okt. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!