Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő a vas kiürülése?

Mennyi idő a vas kiürülése?

Figyelt kérdés
Szedek vasat de nincs jó közérzetem tőle mennyi idő míg kiürül ? (Ma szedtem utoljára)
2024. aug. 14. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Komolyabb vashiány esetén ezt javaslom:

[link]

Tudom nem ez volt a kérdés de végül is ide kapcsolódik.

2024. aug. 14. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Hónapokig szedtem, kb egy hét volt mire kiürült. Ha te pár nap után feladod, akkor gondolom hamarabb.
2024. aug. 14. 10:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Hozzátenném kb 2 hete szedem rendszeresen, és Ferro Komplex a neve.
2024. aug. 14. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Görcsök, hányinger? Remélhetőleg pár nap alatt jobban leszel. Én 1 hétig bírtam szedni, az is valami ferro nevű volt, de rettentő rosszul voltam tőle. Másnap már nem vettem be és délután jobban voltam egy fokkal.
2024. aug. 14. 10:37
 5/6 anonim ***** válasza:
A Dr. Chen híresen fos márka, jobb messze elkerülni
2024. aug. 14. 10:40
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es, igen az volt. Nem tudtam mi okozza mert több vitamint is szedek… aztán ma reggel direkt csak a Ferrero vasat vettem be. Amint kezdett felszívódni nem bírtam állva lenni mert olyan durva hányingerem volt, szédültem, tegnap előtt a hasam is fájt (mostmár tudom hogy ettől). 2 fájdalomcsillapítót is be kellett vennem. A tüdőmbe se kapok rendesen levegőt, olvastam hogy nehézlégzést tud okozni a túlzott mértékű vasbevitel, ha nem áll fenn vashiány. Mérgező.
2024. aug. 14. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!