Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális, hogy a szombati...

Normális, hogy a szombati jéghideg sör után még mindig köhögök?

Figyelt kérdés

És többször ilyen sárgás-zöldes slejmet köhögök fel. Láz, nátha nincs. Csak tegnap az egyik siófoki étteremből ki akartak tessékelni minket, mert rámjött egy köhögési roham. Kb üvöltve mondtam a pincérnek, hogy a szombati sörtöl bzdmg.

Tudotok erre valami megoldást, meg azt, hogy miért ártott ez így meg nekem?

Szombat óta nyaralni vagyunk, pénteken megyünk haza.

aug. 14. 08:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Aztán honnét veszed, hogy attól van? Az, hogy azután kezdődött semmit nem jelent. Az étteremből meg kihúzol ha a fuldoklásoddal zavarod a többi vendéget, senkit nem érdekel, hogy mitől köhögsz, nem tegezed a pincért és nem B+olsz üvöltve. Már csak a jövőre nézve.
aug. 14. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:

"És többször ilyen sárgás-zöldes slejmet köhögök fel."

ez bakteriális eredetre utal

aug. 14. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Ott volt már a torkodban a vírus, ami aktivizálta magát a jéghideg sör által meggyengített nyálkahártyádon. Amit leírsz az a "köhögős, köpködős cucc" ami most megy át a rokonságon nálunk. (1+N-edik covid variáns)

Az ordibálással meg vigyázz mert lehet belőle feljelentes becsületsértés miatt a vége.

aug. 14. 10:03
 4/6 Cubina ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Nem a szombati jéghideg sörtől van bzdmg, az csak a hab volt a tortán (esetedben a sörön).

aug. 17. 05:58
 5/6 anonim válasza:
Ki a pincér? Megtalálom!
okt. 28. 01:22
 6/6 anonim válasza:
Szúrtad volna szíven...
okt. 28. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!