Folyton szellentenem kell és már nagyon kellemetlen, gondolom ez valamilyen bélbetegség lehet? Hogyan lehetne megszűntetni?
Figyelt kérdés
Nem az a baj, hogy napi 7-8× szellentek, hanem mostanában néha félóránként. Munkahelyen egyedül vagyok legtöbbször, ott elengedhetem magam, de társaságban nagyon rossz, hogy vissza kell tartani. 30 éves vagyok, eddig nem volt ilyen gondom, az elmúlt 2-3 hónapban lett. Nem eszek babot, ilyeneket, székletem nem változott meg.
Lehet, hogy valami ételre lett érzékenységem, ami eddig nem volt?
aug. 13. 19:28
1/12 anonim válasza:
Fel vagy puffadva. Vegyél a gyógyszertárban puffadásra gyógyszert.
Büdös is?
2/12 anonim válasza:
Néha a mesterséges édesítőszerek okozzák, vagy a szénsavas italok. Ezeket igyekezz kiiktatni.
3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon büdös is sajnos.
Nem iszok szénsavas üdítőt, csak vizet szeretek inni.
aug. 13. 20:52
4/12 anonim válasza:
Ablak legyen nyitva! Gondolj arra is aki benyit hozzád!
5/12 anonim válasza:
Patikában vegyél Degasin, meg társai, nagyon sok féle puffadás gátló van. Recept nélküli. Valószínű nagyon gázosodsz.
8/12 anonim válasza:
Napi 7-8 fing az neked soknak számít ? Én csak egy óra alatt több gázt engedek ki.
Egyébként én imádom szagolgatni, így nem zavar
10/12 anonim válasza:
Amúgy nem mindegy, hogy milyen nemű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!