Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Frontin (xanax/alprazolam)...

Frontin (xanax/alprazolam) csökkenti a dühöt és az agressziót?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy nyugtató, és a szorongást és a félelmet elmulasztja, de a dühöt is?

Dühkezelési problémáim vannak, fűvel kezelem magam, ami nagyon jól be is válik, de itthon nem jutok hozzá, és barátom adta a frontint, hogy ha ideges lennék, fű helyet vegyem be. De nem igazán bízom ebben a gyógyszerben, hogy helyettesíteni tudná füvet, hiszen egy szorongáscsökkentő, és a betektájékoztató szerint mellékhatásként felléphet düh és agresszió.

Egyébként ez a dühkezelési probléma előbb volt mint a füvezés, ha valaki azt gondolná, hogy a fű miatt van.

Legyenszives olyan írjon aki ért ehez, vagy van tapasztalata, okoskodók akik nem a kérdésre válaszolnak kerüljenek!

Köszönöm!

aug. 13. 16:20
 1/3 Mad Max2 ***** válasza:
80%

Szerintem... Menj el dokihoz és mond el neki hogy dühkitöréseid vannak, és majd ő felír neked gyógyszert

De amugy a dühöt, általában szorongás okozza, vagy esteleg valami más betegség Szerintem a nyugtatók inkább használnak rá mint nem

aug. 13. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen csökkenti. De minden eset más, lehet neked nem nyugtató kell.

Menj le pszichiáterhez ha mindenkepp gyógyszert akarsz.

szept. 2. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
frontin engem kifejezetten duhosse tett, aggresszivva nem tudom miert, xanax az ilyen lenyugodott allapotot hozott, de persze mindketto termek (nem ugyanaz pontosan a mellek hatoanyag, meg az alprazolam sem -> frontin vissza is lett vonva szennyezettseg miatt, nezz utana) hozzaszokast okoz, de mindig hatni fog, csak enyhen. Annyira, hogy a "vegen" meg sem erzed.
okt. 6. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!