Frontin (xanax/alprazolam) csökkenti a dühöt és az agressziót?
Azt tudom, hogy nyugtató, és a szorongást és a félelmet elmulasztja, de a dühöt is?
Dühkezelési problémáim vannak, fűvel kezelem magam, ami nagyon jól be is válik, de itthon nem jutok hozzá, és barátom adta a frontint, hogy ha ideges lennék, fű helyet vegyem be. De nem igazán bízom ebben a gyógyszerben, hogy helyettesíteni tudná füvet, hiszen egy szorongáscsökkentő, és a betektájékoztató szerint mellékhatásként felléphet düh és agresszió.
Egyébként ez a dühkezelési probléma előbb volt mint a füvezés, ha valaki azt gondolná, hogy a fű miatt van.
Legyenszives olyan írjon aki ért ehez, vagy van tapasztalata, okoskodók akik nem a kérdésre válaszolnak kerüljenek!
Köszönöm!
Szerintem... Menj el dokihoz és mond el neki hogy dühkitöréseid vannak, és majd ő felír neked gyógyszert
De amugy a dühöt, általában szorongás okozza, vagy esteleg valami más betegség Szerintem a nyugtatók inkább használnak rá mint nem
Igen csökkenti. De minden eset más, lehet neked nem nyugtató kell.
Menj le pszichiáterhez ha mindenkepp gyógyszert akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!