Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem hat egyik gyógyszer...

Miért nem hat egyik gyógyszer sem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerencsére nagyon ritkán vagyok beteg kb.évente-másfél évente egyszer, viszont olyankor van, hogy 1 hétig is, mer hiába veszek be gyógyszereket egyszerűen nem használnak.Tegnap előtt meghúztam a derekamat súlyemelés közben és úgy beállt, hogy azóta se előre se hátra, sőt már a combomba is kezdd kisugározni a fájdalom.Ittam 3x Flector port, bekentem a derekamat sportkenőccsel többször is és ilyen Flectoros tapaszt is ragasztottam fel, de semmi.Ugyanúgy fáj.És mondom nem csak most figyeltem meg, hogy egyik gyógyszer sem hat.Legyen szó, hányásról, hasmenésről, lázról semelyik gyógyszer sem használ(algopirin, panalgorin, flectorpor, széntabletta) ilyeneket szoktam bevenni, meg amit az orvos felír.Ritán vagyok beteg, de kiskorom óta nem használnak a gyógyszerek.Ez mitől van?
aug. 11. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Súlyemelés vagy eszetlen gyurmázás?
aug. 11. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Racson: bal kez felemel magasba jobb terd es labfej beakaszt. Belelogsz. Pattogni fog a csigolya. Helyreeugrik. Masik oldalra is.
aug. 12. 02:05
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez érdekes amit írsz, egy időben nekem is volt ilyen, mondtam is az orvosnak, hogy amit fel akar írni, azt ne, mert nekem az semennyire nem hat, azt mondta az nem létezik, ugyan írt mást, de az sem volt jó. Viszont ráírta, hogy napi 3x1, és 2 nap múlva lett hatása, ergo van ami nálam rögtön hat, van ami csak ha folyamatosan szedem több napig.
aug. 12. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!