A napokban múltam 50 éves, mekkora esélyem van hogy megérjem a 100 éves kort?
#7.
Igen, de akkor hozzuk vissza ezek hiányát is? Arra utaltam, hogy jobb lenne tényleg egy olyan világban élni, ami a 100 évvel ezelőtti színvonalat hozza? Itt nem az oltásokról volt szó, hanem arról, hogy ez a "régen minden jobb volt" dolog nettó hülyeség. Lehet voltak, akik tovább éltek, de az átlag negyvenévesen meghalt.
Középafrikába nincs is, a "civilizált" része max nigériáig tart északon, délen meg only dél afrika oszt szoszi!
Indiába nem állsz bele Balázska?
12
Itt meg a rák, meg különféle rejtélyes vírusos megfázások nyár közepén, egyéb "allergiák" meg amikor már nem tudják mi a a fax baja van az embernek akkor az "autoimmun" betegségek meg irritábilis bélszindrómák...
#14.
Afrikában nincs rák vagy autoimmun betegség? Dehogynem. Csak ott sokan gyerekkorban meghalnak és persze, hogy statisztikailag kevesebb az ilyen jellegű beteg.
De kérdem én: szerintetek az oltások beteggé tesznek. De akkor már nem inkább oltás, mint veszettség, kanyaró, hepatitis és társaik?
Meg nem azon megy a para, hogy elöregszik a társadalom, mert rengetegen születnek európába meg már importálják a jónépet, mert meddők vagy terméketlenek az emberek vagy csak simán a gazdasági elnyomás meg az amerikai agybaj miatt nem szülnek ameddig minden meg nincs!
Aztán meg utána se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!