Mennyi kg vagy?
Figyelt kérdés
Ti hogy és mennyit híztatok? Meg vagytok elégedve vele, vagy terveztek e vagy már fogytatok?aug. 10. 14:56
1/11 anonim válasza:
57 kg 173 cm, növésben vagyok még, inkább izmos típus. Néha meg néha nem.
2/11 anonim válasza:
180 cm 80 kg, van egy kis úszógumim.
Teljesen elvagyok vele. 30 éves vagyok
3/11 anonim válasza:
56 kg és 167 cm. Én egyébként tervezek fogyni pár kilót, csak valahogy mindig alábbhagy a motivációm Xd
4/11 anonim válasza:
193 cm 93 kg vagyok. Van egy kis hasam. Régebben zavart. Most már nem igazán érdekel.
31f
5/11 Senior Séf válasza:
Kevés. Valaha 92 kiló izom volt rajtam, aztán egy autoimmun izomdisztrófia betette a kaput. Most 60 kiló csont és bőr vagyok.
65F
6/11 anonim válasza:
183 cm vagyok 93 kiló, szándékosan hízok, még pár kilót szeretnék felszedni. 35/F
8/11 anonim válasza:
182 centihez 88 kiló. Utóbbi években híztam sokat, de idén a több mozgás, és most a nagy meleg, étvágytalanság miatt jelenleg kevesebb vagyok, mert nemrég még 92 kg voltam. De így is nagy a pocak.
26/F
10/11 anonim válasza:
170 cm ~75mg, korban mint az az oreg lo 2-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!