18 éves kor alatt arc műtét?
Ha az arcformáddal van a baj, azt orvosolhatod a hajaddal.
Fogadd el magad, nem tudsz mást tenni. Nekem is voltak problémáim a testemmel, de el kell fogadni, nem ez határozza meg a személyiségem.
pont ezért van a korhatár, hogy a magukkal mit kezdeni nem tudó tinik ne hozzanak ostoba és visszafordíthatatlan döntéseket.
hosszúkás a fejem... istenem.
Az arc még változik. 30 éves korodig ne operáltasd. Mindeki szép a maga módján. Tudom, tudom ezt mondja mindenki, de igaz is, ha kicsit belegondolsz.
Én is utálom a testemet, én teszek is érte, de az arcoddal nyilván nem tudsz mit tenni. Egy pszichológus segíthet abban, hogy elfogadd magad. :)
a hosszúkásabb arcúakat jobban tisztelik. a kerekes arc az amolyan zöldfülű érzetet kellt és így senki se tudja őket komolyan venni.
szerintem a hosszúkás arcúak komolyabbak és inteligensek. jobban tisztelik és jobban bíznak rájuk magasabb pozíciókat.
legjobb barinőm nagyon hosszúkás arcú. nagyon jó amúgy a humora, de sokkal komolyabban lehet rá számítani minden téren.
légy büszke inkább h hosszúkás az arcod. sohase láttam h bárki ronda lenne csak azért mert hosszúkás az arca. mindenféle szemüvegkeret is jól áll nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!