Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 18 éves kor alatt arc műtét?

18 éves kor alatt arc műtét?

Figyelt kérdés
Olyan irigy vagyok vagyok az olyan emberekre akik tökéletesen néznek ki. Sajnos még éveket kell várnom hogy 18 legyek. De nem bírok várni. Ha a tükörbe nézek a könnyem csordul ki a látványtól hogy nem azt látom amit szeretnék. Egyszerűen nem tudom hogy vannak e ezzel mások is így de nekem nagyon nem tetszik a fej formám. Egyszerűen olyan hosszúkás és undorodom ettől ahogy ki nézek. Elképzelem hogy kerekebb a fejem hogy akkor milyen jól néznék ki. De mire ez megvalósul addig mêg évek vannak és nem bírok várni. Olyan elviselhetlen így lenni hogy nem tehetek semmit azért hogy más legyek és ne így nézzek ki. Esetleg van bármilyen módja annak hogy 18 éves kor alatt arc műtétet végezzenek nekem és kerekebbre csinálják az arcomat úgy hogy végre ne érezzem magam ennyire szarul miatta.
aug. 9. 18:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Szülői engedély kell hozzá.
aug. 9. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Hány évet kell várnod?
aug. 9. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha az arcformáddal van a baj, azt orvosolhatod a hajaddal.

Fogadd el magad, nem tudsz mást tenni. Nekem is voltak problémáim a testemmel, de el kell fogadni, nem ez határozza meg a személyiségem.

aug. 9. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Pszichológus.
aug. 9. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

pont ezért van a korhatár, hogy a magukkal mit kezdeni nem tudó tinik ne hozzanak ostoba és visszafordíthatatlan döntéseket.

hosszúkás a fejem... istenem.

aug. 9. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Legyél nagyon nyugodt, és nagyon nyugodtan keresd fel pszichiáteredet.
aug. 9. 18:58
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nincs, 18 alatt ilyet nem végeznek el, max., ha korrekciós műtét kell pl. egy baleset miatt, de akkor is nagyon meggondolva. A másik az, hogy oké 18 leszel és már lehetne esetleg önállóan is, de ahhoz nagy suska kell ám.
aug. 9. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Az arc még változik. 30 éves korodig ne operáltasd. Mindeki szép a maga módján. Tudom, tudom ezt mondja mindenki, de igaz is, ha kicsit belegondolsz.

Én is utálom a testemet, én teszek is érte, de az arcoddal nyilván nem tudsz mit tenni. Egy pszichológus segíthet abban, hogy elfogadd magad. :)

aug. 9. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Úristen, a sok celeb rossz hatása....
aug. 11. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:

a hosszúkásabb arcúakat jobban tisztelik. a kerekes arc az amolyan zöldfülű érzetet kellt és így senki se tudja őket komolyan venni.

szerintem a hosszúkás arcúak komolyabbak és inteligensek. jobban tisztelik és jobban bíznak rájuk magasabb pozíciókat.

legjobb barinőm nagyon hosszúkás arcú. nagyon jó amúgy a humora, de sokkal komolyabban lehet rá számítani minden téren.

légy büszke inkább h hosszúkás az arcod. sohase láttam h bárki ronda lenne csak azért mert hosszúkás az arca. mindenféle szemüvegkeret is jól áll nekik.

aug. 19. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!