Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális hogy ez van nálunk...

Normális hogy ez van nálunk az iskolaorvosnál? A többi lent (bocsi hosszú)

Figyelt kérdés
Gimiben most leszek 3.-os de egy másik gimiben ahol az az egyik szabály hogy minden évben kötelező az iskolaorvosi vizsgálat amiben ezek vannak: nőgyógyász, labor, rutinellenőrzés, szemész, fülorrgégész, fogorvos, minden évben kötelező oltások, bél és gyomortükrözés, testzsír százalék mérés mintavétellel és még egy csomó betegségre tesztelnek, mind ez kórházban úgy hogy 1 nappal elötte befektetnek nem ehetünk semmit egész nap, de instant infúzió (minden elfoglaltság nélkül pl: könyv, telefon) kövi nap a vizsgálatok még mindig semmi étel, rákövetkező nap infúzióban valami cukor és tápanyagpótló aztán haza mehetünk. Nem Magyarország ne is kérdezgessétek. Miért lehet ez?

aug. 8. 20:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem a kérdező - hozzám hasonlóan - medikál fétises, de ő tovább megy, ilyen kérdéseket kitesz, a fétises olvasó meg gerjed.
aug. 9. 10:35
 22/22 A kérdező kommentje:
Utánnajártam ugye ez sportgimi és elvileg csak a legjobbakat veszik fel szerintem lehúzás de mostmár hagyjuk
aug. 9. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!