Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelenthetnek ezek? Súlyos...

Emma21 kérdése:

Mit jelenthetnek ezek? Súlyos lehet?

Figyelt kérdés

Horizontàlis nysagmus balra

Bizonytalan romberg

Nehezített romberg+

Ezt írtàk anyu papìrjàra az ügyeleten, ahova szédüléssel, hasmenèssel ès hànyingerrel ment be. 1x hànyt is itthon.

Most azt mondja h jobban van àllítòlag. Ez kb 3 òràja törtènt.

Hipohonder lètemre nagyon fèlek, h mi van ha daganatja van.

A vèrnyomàsàra szed gyògyszert , de ennyi. 3x lett oltva kovid ellen.

Az elmúlt napokban alacsony volt a vèrnyomàsa is.

Kèrlek ne ijesztgessetek!!! Így is elègge ideges vagyok.

aug. 8. 09:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Miért nem az orvost kérdezed meg hogy mit jelent az amit a papírjára irtak?

Itt senki nem szakértő, hogy megmondja miért lehetnek idegrendszeri tünetei, miközben hasmenése is van, ami már inkább vírus eredetű.

aug. 8. 09:48
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerinted nem kèrdezte? Elintèzte a vàlaszt azzal, h ha tovàbbra is szèdül menjen be a kòrhàzba majd ott megmondjàk.
aug. 8. 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:

Gugli a barátod. A nysagmus a szem akaratlan mozgása (anyukádnál horizontális, tehát oldalra). Ettől bizonytalan az egyensúlya (romberg). A nehezített romberg pozitív azt jelenti, hogy álljon csukott szemmel, keze az oldalához szorítva. Ha dűlöngél, elbillen, akkor pozitív, tényleg gond van az egyensúllyal.

A bizonytalan egyensúly okozhat hányingert. A szem akaratlan mozgása okozhat egyensúlyzavart, hisz a kép folyamatosan elcsúszik-változik, és ez nincs összhangban azzal, amit a fülben lévő egyensúlyszerv közvetít.

Hogy a szem remegését mi okozza, az további vizsgálatokat igényel, ahogy a hasmenés is ettől független tünetnek látszik.

Az amúgy hogy jön ide, hogy háromszor volt covid ellen oltva?

aug. 8. 09:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem a kórházba ment be eleve? Mert ezt nem írtad ám le. Ha ennyire idegesek vagytok akkor menjetek be es kérdezzetek rá ott. Valószínűleg azért nem is mondott meg írt fel semmit, mert egyszerű vírusra gyanakszik.
aug. 8. 09:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Csak gondoltam leírom h oltott e kovid ellen, mert a doki is megkérdezte. De eddig ilyen problèmàja nem volt. Nem is szokott beteg lenni. Talàn 4 ève volt szemèszeten szemüveget csinàltatni akkor nem mondtàk neki h rezegne a szeme, mert gondolom azt csak èszre veszi a szemèsz is.

Nem a kòrhàzba mentek, csak ügyeleten voltak, ott kapott szurit meg ott mondtàk neki azokat amiket fentre írtam

aug. 8. 10:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ilyen tünetekkel tuti bevinném a kórházba.
aug. 8. 10:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Mondtam neki egy 5 perce h menjünk be, de nem akar, mert màr jòl van. 59 èves, nem vihetem be ölbe.
aug. 8. 10:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha többször kiírod, attól rendbe jön???

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet_..

aug. 8. 20:34
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolsò àrtok èn ezzel bàrkinek is? Nem!

Amùgy több szem többet làt ès ott arra nem kaptam vàlaszt, azért tettem ki külön is!!! De semmi közöd hozzà, h hàny kérdést teszek ki.

aug. 8. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért kérdezte a doki hogy kovidra oltott -e mert sok embernek az oltások után lett baja. Meg lehet nézni Facebook oltáscsoportokban, rengeteg van!
aug. 9. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!