Mit jelenthetnek ezek? Súlyos lehet?
Horizontàlis nysagmus balra
Bizonytalan romberg
Nehezített romberg+
Ezt írtàk anyu papìrjàra az ügyeleten, ahova szédüléssel, hasmenèssel ès hànyingerrel ment be. 1x hànyt is itthon.
Most azt mondja h jobban van àllítòlag. Ez kb 3 òràja törtènt.
Hipohonder lètemre nagyon fèlek, h mi van ha daganatja van.
A vèrnyomàsàra szed gyògyszert , de ennyi. 3x lett oltva kovid ellen.
Az elmúlt napokban alacsony volt a vèrnyomàsa is.
Kèrlek ne ijesztgessetek!!! Így is elègge ideges vagyok.
Miért nem az orvost kérdezed meg hogy mit jelent az amit a papírjára irtak?
Itt senki nem szakértő, hogy megmondja miért lehetnek idegrendszeri tünetei, miközben hasmenése is van, ami már inkább vírus eredetű.
Gugli a barátod. A nysagmus a szem akaratlan mozgása (anyukádnál horizontális, tehát oldalra). Ettől bizonytalan az egyensúlya (romberg). A nehezített romberg pozitív azt jelenti, hogy álljon csukott szemmel, keze az oldalához szorítva. Ha dűlöngél, elbillen, akkor pozitív, tényleg gond van az egyensúllyal.
A bizonytalan egyensúly okozhat hányingert. A szem akaratlan mozgása okozhat egyensúlyzavart, hisz a kép folyamatosan elcsúszik-változik, és ez nincs összhangban azzal, amit a fülben lévő egyensúlyszerv közvetít.
Hogy a szem remegését mi okozza, az további vizsgálatokat igényel, ahogy a hasmenés is ettől független tünetnek látszik.
Az amúgy hogy jön ide, hogy háromszor volt covid ellen oltva?
Csak gondoltam leírom h oltott e kovid ellen, mert a doki is megkérdezte. De eddig ilyen problèmàja nem volt. Nem is szokott beteg lenni. Talàn 4 ève volt szemèszeten szemüveget csinàltatni akkor nem mondtàk neki h rezegne a szeme, mert gondolom azt csak èszre veszi a szemèsz is.
Nem a kòrhàzba mentek, csak ügyeleten voltak, ott kapott szurit meg ott mondtàk neki azokat amiket fentre írtam
Ha többször kiírod, attól rendbe jön???
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet_..
Utolsò àrtok èn ezzel bàrkinek is? Nem!
Amùgy több szem többet làt ès ott arra nem kaptam vàlaszt, azért tettem ki külön is!!! De semmi közöd hozzà, h hàny kérdést teszek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!