Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minden levegő vételnél "szúr"...

Minden levegő vételnél "szúr" a légzőcsövem vagy mim, mi lehet ez? 16/l

Figyelt kérdés

Már több napja tapasztalom, hogy mindig mikor az orromon levegőt veszek, akkor olyan érzés, mintha szúrna a torkomnál, vagy nemis tudom hol. Az a baj, nemtudom körbe írni amit érzek, de talán a torkomba érzem? Nemtudom, de talán az a légző csövem...

A lényeg, hogy szúrós érzés, mintha "tulzottan jól" kapnék levegőt, mint egy mentolos rágó után. Nem szoktam mondjuk rágózni, meg mentolos dolgokat enni...

Ugye ez nem rák? 😨 Annyira zavar, de körbe se tudom írni rendesen amit érzek...talán olyan csípős-szúró érzés...elnézést a hülye megfogalmazásért!

Nem akarok rákos lenni, meg semmi ilyesmi...

aug. 7. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Cigizel?
aug. 7. 23:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, de anyámék igen, és bent a lakásban állandóan cigi szag van..
aug. 8. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy túl sok hideget ittál-ettél az elmúlt időben?

Nekem is elő szokott fordulni hasonló, leginkább mikor megfázik a torkom valamitől.

aug. 8. 06:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Reggelente hideg tejjel iszom a kávémat mostanában, ma is azzal ittam és utána észrevettem, hogy felerősödik ez a dolog mikor lélegzek...
aug. 8. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen szerintem akkor az lesz a baj nálad is. Bár ha még nem volt ilyen és pár nap - 1 hét múlva sem múlik el, mutasd meg dokinak. Hátha baci amire antibigyó kellhet.
aug. 8. 22:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Sose volt ilyenem, már nagyon aggódom, és nemis a torkom szúr hanem a légzőcsövem, félek nagyon...

És mitől lenne baci bennem? Nem csináltam semmit máshogy:(...

aug. 9. 02:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Bármitől. Legyengül valami miatt az immunrendszered, rögtön el tudsz kapni bármit. De valószínűbb hogy a hideg dolgoktól vagy klímától van ez.

Ne idegeskedj, ha nem dohányzol (nem, anyukádék füstje nem számít most) és nem iszol töménytelen mennyiségű alkoholt, nem lesz torokrákod. Ha fiatal vagy még inkább sem.

aug. 9. 22:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Elnézést ha bunkónak hangoztam, csak érdeklődni szerettem volna :)

Ma már enyhűlt picit szerencsére, remélem pár nap múlva már el is múlik. :)

aug. 10. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem voltál bunkó. ;) Örülök!
aug. 14. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!