A házi orvos miért nem hajlandó együtt működni a fogyatékossági tanácsadónővel?
Figyelt kérdés
2024 augusztus 2.-án pénteken meg keresett egy XY nevű hölgy a Budapesti Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központtól. Aki 2024. augusztus 5.-én vagyis tegnap írásban / e-mailben megkereste a házi orvosomat. Igen én 53%-os egészség károsodott, mozgássérült vagyok. Ennek fényében segítséget kínált XY nevű hölgy aki egy fogyatékosságügy tanácsadó a Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központnál. Lényeg az hogy bizonyos kérdésekben a házi orvos által kiadott orvosi dokumentumokra lenne szükség. Ehhez viszont a házi orvosom nem járul hozzá. Söt tegnap (2024.08.05.) este minősthetelen hangenmben hívott fel eengemet a házi orvosom. Hogy mégis hogy képzelem azt hogy mozgássérültként 53%-os egészség kársodttként segítséget kérek, egy fogyatékosági tanácsadó nőtől. Megteheti ezt a házi orvos? Már mint azt hogy minőúsitehettlen hangnemben beszél velem? És hogy a fogyatékosági tanácsadó nő kérését / meg küldött dokumentumokat nem tölti ki a házi orvosom. És milyen alapon tagadhatja meg a házi orvos egy 53%-os rokkant mozgássérülttől az egészségügyi ellátást vagy segitséget? Egyáltalán beszélhet-e a házi orvos a betegével minősíthetelnen hangnemben a betegével?aug. 6. 13:52
1/1 IgaziÚriember válasza:
"Megteheti ezt a házi orvos? Már mint azt hogy minőúsitehettlen hangnemben beszél velem?"
Persze, hiszen meg is tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!