Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon nagy a...

Szerintetek nagyon nagy a baj? Mar elsirtam magamat annyira felek.

Figyelt kérdés
Kb 6 napja eleinte kicsit fájt hátúl a fejem de már pár napja nagyon fáj hátúl a fejem a tarkómnál és akkor is ha rázom a fejemet, néha ilyen zöldes váladék jön ki az arromból, étvágyam van, kb ilyen 5 napja egyik este volt lázam, de akkor gyengén is éreztem magamat, azért elég erős fejfájás, szerintetek nagy a baj? Nagyon félek... még fiatal vagyok nem akarok meghalni...
aug. 4. 19:42
 1/7 Metionin ***** válasza:
Orvos?
aug. 4. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Pontosan hol fáj?
aug. 4. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon félek... még fiatal vagyok nem akarok meghalni...

Szerinted az orvosok vagy a gyakori nepe fog megmenteni, ha beteg vagy???

aug. 4. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Reméljük csak stressz alapú.

Ezt csináld pár percig, vagy amíg nem múlik a tünet, vagy meg nem nyugszol, úgy hívják hogy homlok-tarkó tartás.

Feloldja a hüllőagyban (tarkó) tárolódott stresszt.

Csináld amikor csak úgy érzed!

Reméljük segíteni fog!

[link]

aug. 4. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet kezdődő agyhártyagyulladás. Figyeld ha lesz még láz és fordulj orvoshoz abban az esetben
aug. 4. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Orrból zöldes váladék nyáron: melléküreg gyulladás, erős bakteriális fertőzés, sürgősen orr-fül-gégészetre kell menni.
aug. 4. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is értem, hogy egészségügy problémával sos segítség kéréssel mégis mit vár a gyakori népétől?

Kérdező, ha ennyire rettegsz, akkor miért nem mész el az orvoshoz? Hány éves vagy? Szüleid?

Valamit csinálj már magaddal.

aug. 5. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!