Használt injekciós tűt (Clexane) bedobhatom a gyógyszerhulladékgyűjtő ládába? (Ami pl. a Pennyben vagy más üzletben van kihelyezve)
Figyelt kérdés
Vagy személyesen a gyógyszertárba kell visszavinni?aug. 3. 07:27
1/10 anonim válasza:
Korhazba tudod csak bevinni.
Kerdezzed meg haziorvost, hatha atveszi, de valszeg nem.
2/10 Ypszilon1980 válasza:
Azt abba nem dobhatod bele, a tűknek, fecskendőknek külön gyűjtője van. Laborba viheted be esetleg vagy gyógyszertárban kérdezd meg, nekik van-e erre gyűjtőjük, esetleg kórházban, rendelőben akárhol. Vagy megnézed ezt:
3/10 anonim válasza:
Egy-egy darabot simán a kukába is bedobok, nem germózok vele. Mondjuk ha tíz vagy annál több lenne, akkor nyilván utánanéznék.
4/10 anonim válasza:
A helyi szakrendelő laborjában átveszi. Ne dobd a sima gyógyszeres gyűjtőbe.
5/10 Ypszilon1980 válasza:
Clexane-t aki szúr, az tuti nem egy darab. Nálunk itthon van halomban a clexane tű, plusz egy csomó másik fajta.
7/10 anonim válasza:
5, én évente kettőt szúrok. Nyaraláskor repülő előtt oda-vissza.
Terhességek alatt szúrtam csak napi szinten.
8/10 anonim válasza:
Engem mint elsot jol lepontoztatok :)
Pedig tapasztalat. Sehol nem vettek at csak korhazban.
9/10 anonim válasza:
Nem lehet már gyógyszertárban sem leadni, kórházakban vannak gyűjtőpontok, illetve a legtöbb labor (ahol vérvételt csinálnak) is visszaveszi (bár elméletileg köteles lenne mindegyik bevenni).
10/10 anonim válasza:
A strandon szoktam beleszórni a gyerekmedencébe. Aztán csak ülök a padon, és röhögök.... hehe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!