Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már két hete ez van, mit tegyek?

Már két hete ez van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Két héttel ezelőtt volt egy kicsit pánikolós időszakom, ezért mentem naponta nagyjából 4-5 alkalommal a mosdóba, ment a hasam, mikor reggelente felkeltem hányingerem is volt. Betudtam a stressznek, ezért nem is nagyon foglalkoztam vele. Az egyik napon 5kor felkeltem, mert a hányinger miatt nem tudtam aludni. Tudtam hogy nem fogok hányni, de attól még rossz érzés volt. Miután vége volt annak a pár stresszes napnak úgy voltam vele hogy úgyis minden "megjavul". Nem így lett, azóta is tart, de most viszont még annyival kiegészült ez az egész hogy bármikor felállok elsötétül minden, és nagyjából fél percig nem látok semmit, csak feketeséget. Gondoltam rá hogy lehet a tej okozza ezt az egészet, ha iszok egy pohár tejet, rögtön szaladok, hányingerrel együtt, növényi tejek után nincs ez, csak a sima tejtől. Ha tejterméket eszek akkor sem szaladok rögtön, csak attól a tejtől amit magában iszok. Van hogy a semmiből elkezd fájni a hasam, megmozdulni is alig bírok, általában csak a bal oldalon szokott fájni, a köldökömtől kezdve kb 7-8 cm-ig. Ez mitől lehet? Mit tudok ellene tenni?
2024. aug. 1. 14:35
 1/2 A kérdező kommentje:
Ha gyümölcs turmixot iszok, az jelenthet gondot? Olvastam olyat is hogy nem mindenkinek szívódik fel rendesen a gyomrában a fruktóz
2024. aug. 1. 15:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod kellene mérned naponta többször, mert a felállás után elsötétülés annak a gondját is jelentheti. És mindezt okozhatja tartós stressz, pánikolós állapot.
2024. aug. 1. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!