Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, akinek...

Van itt olyan ember, akinek sikerült elérnie/kialakítania egy olyan bioritmust, amelynek köszönhetően ÉBRESZTŐÓRA NÉLKÜL minden nap kb. ugyanakkor kel fel? Milyen táplálkozással sikerült ezt elérni? Koffeint fogyasztasz? Milyen gyakran sportolsz?

Figyelt kérdés
aug. 1. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen időszakom. Mostmár nincs. Sokáig ugyanakkor keltem és feküdtem ébresztőórával es egy idő után megszoktam és hétvégén ugyanúgy felébredtem.

Akkor épp fogyásban voltam, egészséges tápl, 2 mozgás. Nulla koffein

aug. 1. 13:59
 2/5 A kérdező kommentje:

"egészséges tápl, 2 mozgás"

Egészséges táplálkozás alatt konkrétan mit értesz? Milyen ételeket ettél vagy miket egyáltalán nem?

2 mozgás mit takar? Heti 2 edzés? Vagy napi 2?

aug. 1. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Kalóriát számoltam. Elég fehérje, tk pékáru, gabonák. Feldolgozott cuccok ritkán és keveset

Heti 2 edzés volt.

aug. 1. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt leginkább azzal tudod elérni, hogy megfelelő időben lefekszel és ugyanakkor kelsz mindig, egy idő után beáll a szervezeted és magától ébreszt. Semmi köze nincs a kalóriaszámláláshoz, meg a koffeinhez sem túl sok, legalábbis ha nem lefekvés előtt kávézol.
aug. 1. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez könnyen megoldható, ha nem szükséges délnél előbb felkelned.
aug. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!