Piálás után hányás/ mellkasi fájdalom??
Figyelt kérdés
Hétvégi buli túl jóra sikerült a haverokkal így 3xer hánytam szombat hajnalban :(. Vasárnap óta a mellkasom meg már a hátam is majd szétmegy mi lehet az oka? Rekeszizmom megerőltettem volna? Dokihoz nem akarok elmenni ezért.júl. 31. 10:46
1/6 anonim válasza:
Igen, a hányás megterhelte a bordaközi izmokat. Néhány nap és elmúlik.
2/6 anonim válasza:
Hányás + savasodás is simán okoz ilyet. Nálam is volt hasonló túlzott alkohol fogyasztás után.
4/6 anonim válasza:
Nem igaz, hogy mindig van egy ilyen gyökér, mint amilyen te vagy 3-as.😃
Nem az alkoholizálást támogatom, de nehogy már baj legyen, hogy összeült a barátaival bulizni. Most kicsit felelőtlen volt, de majd tanul belőle. Csak érdeklődött, hogy okozhatja-e ezt az alkohol.
De az hihetetlen, hogy minden ilyen poszt alatt van egy ilyen megsavanyodott szerencsétlen, mint te…
5/6 anonim válasza:
4.
Na megint megjött egy okoskodó, aki szerint a sárga földig leinni magunkat jó ötlet, mert a buli az felmentő körülmény. Egyébként hol írtam én olyat, hogy ne bulizzon? És felőlem úgy hányja össze magát, ahogy akarja, de ki nem állhatom, amikor aztán idejönnek panaszkodni. Saját maga tehet róla, nem? Akkor meg egye meg, amit főzött.
6/6 A kérdező kommentje:
Srácok nincs ezzel baj meg nyilván nem rendszeres lassan 30vagyok ez volt eddig a 3. alkalom hogy meghánytattam magam mert annyira nyomta a gyomrom a cucc és a régi 2 esetnél nem robbant fel másnap a felső testem 😓 ezért kérdeztem rá.. szal no para nyilván tanul belőle az ember.
júl. 31. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!