Mydetont szedett már valaki?
Figyelt kérdés
Idegbecsípődésre kaptam reumatológus szakorvostól. 70 kg vagyok, 3x50 mg-ot írt fel. Olvastam, hogy van akik 150 mg-osat szedtek.
Egyelőre 5 napig szedem, mellé ha nagy a fájdalom szedhetek rá Aflamint, de egyelőre úgy vagyok vele, hátha működne a sima izomlazító.
Attól félek inkább, hogy lehet a kis dózisa miatt nem fog hatni, mert engem ez a dolog már kb 1 éve gyötör, mellette jártam gyógytornára, testtartás javításra, konditermi izomerősítésre és nem akart múlni.
A következő ha ez nem hatna akkor az injekció lesz, de annyira fáj már, hogy elértem arra a szintre, hogy most már nem ellenkezek neki se.
júl. 30. 17:38
1/3 anonim válasza:
Talán meg kéne próbálni úgy szedni, ahogy az orvos felírta, azután tudsz csak véleményt formálni róla. Addig felesleges generálni.
2/3 anonim válasza:
Ezt végig kell szedni,azért írták fel.
3/3 anonim válasza:
Ilyen hosszan tartó panaszok esetén, egészítsd ki az Aflaminnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!