Megműthetik a talpamat?
Mát hetek óta fáj a talpam, (a bal, a másiknak semmi baja) ezen a részen, ahol bekarikáztam:
Azt is tudom, mitől: sajnos rengeteget járkáltam, nem pihentettem. Tehát akkor is járkáltam, mikor fájt. Tudom, ez felelőtlenség volt...
Így pedig mindennapossá vált az, hogy reggelente nehezen tudok menni, mert fáj, kell egy kis idő, mire bejáródik. Viszont, ha ülök hosszabb ideig, akkor is kb. ez van.
Most van 4 szabadnapom, úgy döntöttem, nem megyek sehova. Kenegetni fogom krémmel, áztatom. Nem is lépek annyira rá, van mankóm azzal fogok közlekedni a lakásban.
Amúgy vettem zsellés talpbetéteket is...
De! Ha 4 nap után sem jön rendbe, esélyes, hogy valami olyan betegség alakult ki, ami miatt meg kell műteni?
Hali, köszi a válaszokat.
Semmilyen külső elváltozás nincs a talpamon (az a kép egy illusztráció). Járás közben lehet érezni a fájdalmat, illetve ha megnyomom azon a helyen, akkor kitapintható egy terület, ahol fáj.
Tippelni nem hinném, hogy felesleges, mert azért jó lenne tudni, hogy kb. mivel állhatok szembe...
Egyelőre még nem megyek orvoshoz, hátha a pihentetés rendbe hozza.
Ha nem, akkor el kell mennem...
Az ortopédián amúgy mit csinálnak velem?
Ez ijesztő...
Egyébként nemrég volt lábközépcsont törésem. Annak a lábnak viszont (a másik) mint említett, semmi baja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!