Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi ideig tartanátok ki a...

Mennyi ideig tartanátok ki a függő párotok mellett?

Figyelt kérdés
Több, mint 10 éve füvet szív, ígérte, hogy leszokik, de nem tud. Állandóan pénzügyi gondjai vannak, gyakorlatilag ingyen lakik nálam már több, mint egy éve. Van esély rá, hogy valaha leszokik? Nagyon lassú és minimális javulás látható, pl a milliós adósságát már vonják tőle, és talált egy normális munkát is, de ha választani kell, inkább nem eszik, de fű az legyen. Volt már pszichiátrián, ahol begyógyszereztèk és a nyála folyt, így ebben nem hisz. Van valami olyan leszoktató hely, ahol tényleg tudnának rajta segíteni? Én ehhez kevés vagyok és már belefáradtam.
júl. 28. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
lelki függőség alakult ki nála a fűtől ,gondolom lelkileg sincs túl jól valami miatt.
júl. 28. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Max 1-2 évig. Ha annyi idő alatt nincs változás, nem is lesz. És persze LEHET, hogy a tiédnek majd a 15. évben beüt valami, de tényleg még éveket el akarsz pazarolni mellette egy lehetre?
júl. 28. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Egy percig sem.

De ha jól értem, Te már így ismerted meg, szóval furcsa bármit elvárnod tőle.

júl. 28. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Egy percet sem. Tegye tönkre a saját életét, ne az enyémet.
júl. 28. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Semeddig! Egy drogfuggo roncsot tudod ki tartana el... Mar a kerdest sem ertem... :-O
júl. 28. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Aha! 10 eve drogos, elvono, pszichiatria nem hat! DE a fure nem lehet raszokni, mert nem okoz fuggoseget.

Csak eppen ez a kerdes is egy ekes pelda arra, hogy mindez NEM IGAZ!

Kerdezo, szabadulj meg az ilyentol, minel elobb, annal jobb. ;-)

júl. 28. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Most tenném ki, és adnék neki 1-2 évet arra, hogy ha tiszta lesz, folytathatjuk. De közben a környékemre se jöhet, nemhogy költsek rá.

Ha számítok neki, elindul magát gyógyíttatni. Ha a szer a fontosabb, akkor legalább nem pazarolom a semmire az időmet.

júl. 28. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Párja a zokninak van, meg a galambnak.
júl. 28. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez nem kitartás kérdése, az ember saját, jól felfogott érdekében elmenekül. Tudtál róla, hogy ilyen, mégis belementél a dologba. Így majd ketten fogtok tönkremenni, ki így, ki úgy.
júl. 28. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj èrte, őszinte leszek!Èn is hasonló helyzetben vagyok.Kodependencia!Társfüggő vagyok.Ez a magyarázat arra,hogy mièrt vagyok az mellett jóban - rosszban,aki hazudik,megcsalt,kihasznál.Sajnos mèg èlősködik rajtam,mert tudja hogy szeretem.Ès èn tudom,hogy nem szeret,csak kihasznál,mègsem tudom elküldeni.Szóval ez a helyzet,èn így látom.
aug. 11. 14:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!