Mi lehet az oka annak, hogy az egyik vádlimon kitapinthatom az ereimet, mert kidudorodnak kicsit, pedig nem is láthatóak?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, hogy csak az egyik lábamon és 41 éves, sportos, aktív nő vagyok. Furcsa, hogy hirtelen egyszer csak felfedeztem, hogy az egyik vádlimon kidudorodnak az erek, a másikon viszont nem. Miért lehet ez és mit tehetek ellene?
Pláne úgy furcsa, hogy a másik vádlim meg pár napja begörcsölt... Persze tán semmi összefüggés, de talán mégis van, ki tudja...
júl. 28. 00:12
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én is erre gondoltam, de nem tudom, hogy az milyen.
júl. 28. 08:26
3/6 anonim válasza:
Ha sportolsz, mondjuk futsz, két év alatt simán úgy megerősödhet a lábad hogy eres lesz, ez a megerőltetéstől van, főleg ha emelkedőnek futsz vagy terheled.
4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy inkább biciklizem, és tényleg érzem is az utóbbi időben, hogy hogyan terhelődik a combom mind a felfeletekerésben, mind a bringám harmadik emeletre fellépcsőzésével, mert most meg a combom lett ilyen... Szóval tán tényleg igaz, hogy a megerőltetéstől?
Akkor viszont mit tehetek ellene...?
Ha érzem a comizmom, akkor álljak le? Akkor meg hogy fogok erősödni...?
aug. 15. 22:19
6/6 A kérdező kommentje:
Azaz? Kitágulnak az ereim? Miért? Megerőltetés miatt? Mit lehet tenni ellene?
aug. 16. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!