Fájdalmas, visszatérő csomó mitől lehet?
Kb 3 hónapja észrevettem egy csomót a jobb mellem felső részében, mogyoró nagyságú és könnyen mozdítható. Általában érintésre fáj de ez változó, van mikor nem fáj és van mikor feküdni sem tudok rajta annyira fáj.
2 hete voltam ultrahangon, elötte kb 1 héttel észrevettem, hogy kezd egyre kisebb lenni és mire eljutottam ultrahangra már teljesen el is tünt. Az orvos nem látott semmi elváltozást viszont pár nappal ultrahang után megint elkezdett fájni az a terület és kb 1 hete visszatért a csomó is és olyan mintha mellette lenne még több kisebb is. Olyan mintha göröngyös lenne a bőröm alatt az a terület. Implantátum van a melleimben és az orvos a ciszta mellett még azt tippelte, hogy lehet az implantátum kinyomja a mirigyállományt és attól lehetett a csomó, viszont már 5-6 éve megvannak és még soha nem tapasztaltam ilyet így kétlem, hogy amiatt lenne.
Nektek volt már hasonló problémátok? Mi lehet ez a csomó?
Ezzel mit lehet csinálni? Ha kérek időpontot lehet megint eltűnik mire eljutok az orvoshoz úgy meg nem tud mit kezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!