Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Szombaton hasmenésem volt, eléggé durva de nem sokáig. Vasárnap is így telt el. Tegnap vett a párom bio tablettát direkt erre. Attól mintha jobban vagyok, csak most felvan telve az egész hasam vízzel. Úgy locsogott benne a víz mint egy vizes zsákban amikor fordultam oldalra. Én arra gondolok hogy talán azért mert a tegnap nem igazán mertem menni wcre hogy nehogy kifusson a víz belőlem, közben a folyadékot azt ittam, de szelelni ugyancsak nem mertem nehogy belefusson...
Mostanra már szelelek.. Megy a gyomrom is még.. De az a locsogó hang nagyjából eltűnt a pocimból...
Vajon mi lehetett az a locsogó hang? Remélem nem szakadtak ki a beleim... 29/L
júl. 23. 07:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!