Az normális, hogy a bal kezemet nem vagyok képes olyan erősen ökölbe szorítani, mint a jobbat? (amúgy jobbkezes vagyok)
Ez nálam is így van. Ezért is nem ütök pl. soha bal kézzel mert félek, hogy eltörik :D
Bocs, hogy visszakérdezek de az másnál is van, hogy reggel amikor felkel egy 10-15 percig nem tudja olyan erősen ökölbe szorítani a kezeit? :) remélem nincs baj.
Köszi. Nálam se mindig, gondolom... nem tudom mert nem szoktam ellenőrizgetni :) csak eszembe jutott, hogy régen emiatt nagyon aggódtam. Bocs az off-ért.
Szerintem akkor ez teljesen normális dolog.
sziasztok.
köszi a válaszokat. ezek szt normális dolog. csak mert minden hülyeséget bebeszélek magamnak.
az egyik válaszaloló kérdésére: velem is sokszor van az, hogy ébredés után tök gyengének érzem a kezeimet, és akkor a jobbat is alig bírom ökölbe szorítani.
nekem is így van
és igen énis soxor nemtom erőltetni jobb kezem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!