Online hogyan kell megcsinálni - a szakorvosi rendelőkben online igazolt - útiköltség támogatás iránti kérelem kitöltését? Melyik menüpontban található?
Magyarország.hu. Bejelentkezel ügyfélkapuval.
Bal felső sarok 3 vonalka
Kiválasztod az egészségügyet, azon belül egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai menüpontot.
Ott pedig megkeresed az utazási költségtérítés iránti kérelmet (eb utitám 1).
#1. Köszönöm szépen, ezt nagyon jól leírtad, azt meg is találtam, amire gondolsz és majd ez is kell, de első körben azt szeretném megkeresni, hogy az asszisztensek állítólag bevitték a rendszerbe, hogy jeleztem, hogy kértem ilyen támogatást. Ezt meg lehet nézni vhol? Vagy ez nincs feltüntetve?
Azért fontos ez, mert az egyik helyen, amikor ott voltam, nem működött ez a rendszer és mondták, hogy majd másnap hívjam fel őket. Fel is hívtam, akkor azt mondta az adminisztrátor, hogy elküldi postán a papírt - nem küldte. Azt is mondta, hogy megpróbálja az EESZT-be is feltenni.
Ezért érdekel, hogy az EESZT-ben meg tudom nézni? Hol? Kérlek, írj, ha még ezt is tudod!
Én úgy csináltam hogy az összes olyan időpontra beadtam a kérelmet mikor voltam. Aztán amire nem volt bejegyezve, azt elutasította, a többi dátumra meg 1 hét alatt megjött a pénz.
Szóval ne kereskedj hanem add be aztán majd úgyis kiderül. Hiszen utólag úgysem jegyzik be, ha esetleg eddig nem volt.
Én amúgy némely ambuláns lapomon láttam hogy be van írva, de nem mindegyiken.
De ez az eset azért más, mert amikor ott voltam, nem működött náluk a rendszer, így nem a páciens hibája volt, hogy nem kapott igazolást, hanem technikai hiba volt, ezért 8 napon belül fel kellett őket hívni.
Szeretném megtalálni online azt az igazolást - vagy nem tudom, hogy mi a pontos neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!