Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha beleütnek a mellkasodba és...

Ha beleütnek a mellkasodba és egy halvány kék folt keletkezik és levegőt veszel szúródik bal odalt akkor attól is lehetsz gyenge?

Figyelt kérdés

Tegnap délután fele bántalmaztak. A mellkasomba ökölel, akkor még nem is fájt és csak egy enyhe vörös folt látszodott. De mára már van egy lilás folt halványan. Viszont emlgetésre illetve ha hátra dülök a fotelembe akkor szúródást érzek a mellkasnál illetve jobb oldali hátam részénél. Kiegyenesedve ha levegőt veszek akkor nem szúródik, csak ha hátra dülök vagy most például előre dülök akkor szúródik.

Az illető aki bántalmazott azt állítja hogy védekezett, és én kezdtem az ütlegelést. Ez hazugság. Sajnos a házban csak ketten voltunk. Senki nem látott semmit. Tehát nem tudom bizonyítani az ártatlanságom!

Az lenne a kérdésem hogy ettől az ütéstől esetleg csak beszórulhatott a levegő,,amíg védekeztem? Mikor múlhat el ez az érzés?

Az orromból vér jött tegnap de én arra nem emlékszem hogy az arcomat is elkapta volna, csak arra hogy a szám egy kicsit érzékeny lett.

#Mellkasi ütés
júl. 11. 20:51
 1/5 A kérdező kommentje:
A jobb karom vállam fáj. Nem tudom miért de lehet hogy a védekezéstől!
júl. 11. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Orvos!

Lehet bordarepedés

Akár mellhártya sérüléssel. Az súlyossá is válhat.

Futás orvoshoz. Mész röntgenre. Látlelet.

júl. 11. 21:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De Hêtfőig el kell hagynom ezt a házat. Azzal fenyegetett hogy ha rendőrt hívok akkor mehetek. És albérletbe kell mennem... Mêg megnézni sem merem az albit mert hozzá nyúl a cuccaimhoz. Ez egy elmeroggyant!
júl. 12. 01:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha holnapig nem javul vagy is már ma és még mindig nem tudom felhúzni a redőnyt anélkül hogy ne jajveszékeljek akkor megkérek egy ismerősömez hogy jöjjön ki ide és kisérjen be az ügyeletre, vagy esetleg mentőt hívok, de addigra össze is pakolok gyors, kihívom a rendőrség et lefotozom a holmijaim behívom őket ide... Sajnos ha felülök ,, akkor időnként furcsa szúródást érzek a jobb hátam fél felén... reménykedem hogy mihamarabb jobb lesz... És a fél felem nem fog sajogni. Ha rendőrt hívok akkor mindenemet el fog tüntetni!

Esetleg mêg annyi hogy miért nem tudom rendesen mozdítani a jobb vállam.... Ez is lehet a borda ütéstől?

júl. 12. 01:28
 5/5 A kérdező kommentje:
A jobb vállam fáj és időnként beleszúródik a jobb oldali hátam részénél olyan remegősen fáj,, olyat érzek mintha egy daganat lenne a helyén! Most már emlékszem!! Egy pillanatra kihagyott az agyam!!! Rugott rugott és ütött ahogy ért, mikor mellkasba vert akkor megállt az ész nálam... Olyan érzés vett elő mintha egy pillanatra kihagyott volna az agyam vagy elájultam volna ekkor bementem a szobába és akkor láttam hogy véres a kezem, az orromhoz nyúltam és ezután kifújtam az orrom... Vér jött belőle. A zsebkendő véres lett. Ekkor elkezdett ordítani hogy ő csak védekezett,, ő csak önvédekezett. Én egy újjal sem érintettem csak probaltam védeni magam, de inkább semmit. Lefagytam teljesen. Ekkor bementem a szobába és magamra zártam az ajtót. Soha nem szokott fájni a fejem de egész nap fájt... Úgy gondolom van valami össze függés. De miért nem emlékszem arra ahogy oda ütött? Nem éreztem fájdalmat csak egy megdöbbenést, .... Csak a szemére emlékszem... Mint aki vérszemet kapott arra hogy üthet egy embert! Az aggresszív szemére emlékszem. Én csak tartottam a kezem magam elé semmi mást nem tettem. Vissza ütni sem volt erőm hiszen ledöbbentem teljesen.... Hogy ismét ismêtli magát a történelem....
júl. 12. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!