Ha beleütnek a mellkasodba és egy halvány kék folt keletkezik és levegőt veszel szúródik bal odalt akkor attól is lehetsz gyenge?
Tegnap délután fele bántalmaztak. A mellkasomba ökölel, akkor még nem is fájt és csak egy enyhe vörös folt látszodott. De mára már van egy lilás folt halványan. Viszont emlgetésre illetve ha hátra dülök a fotelembe akkor szúródást érzek a mellkasnál illetve jobb oldali hátam részénél. Kiegyenesedve ha levegőt veszek akkor nem szúródik, csak ha hátra dülök vagy most például előre dülök akkor szúródik.
Az illető aki bántalmazott azt állítja hogy védekezett, és én kezdtem az ütlegelést. Ez hazugság. Sajnos a házban csak ketten voltunk. Senki nem látott semmit. Tehát nem tudom bizonyítani az ártatlanságom!
Az lenne a kérdésem hogy ettől az ütéstől esetleg csak beszórulhatott a levegő,,amíg védekeztem? Mikor múlhat el ez az érzés?
Az orromból vér jött tegnap de én arra nem emlékszem hogy az arcomat is elkapta volna, csak arra hogy a szám egy kicsit érzékeny lett.
Orvos!
Lehet bordarepedés
Akár mellhártya sérüléssel. Az súlyossá is válhat.
Futás orvoshoz. Mész röntgenre. Látlelet.
Ha holnapig nem javul vagy is már ma és még mindig nem tudom felhúzni a redőnyt anélkül hogy ne jajveszékeljek akkor megkérek egy ismerősömez hogy jöjjön ki ide és kisérjen be az ügyeletre, vagy esetleg mentőt hívok, de addigra össze is pakolok gyors, kihívom a rendőrség et lefotozom a holmijaim behívom őket ide... Sajnos ha felülök ,, akkor időnként furcsa szúródást érzek a jobb hátam fél felén... reménykedem hogy mihamarabb jobb lesz... És a fél felem nem fog sajogni. Ha rendőrt hívok akkor mindenemet el fog tüntetni!
Esetleg mêg annyi hogy miért nem tudom rendesen mozdítani a jobb vállam.... Ez is lehet a borda ütéstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!