Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » El lehet törni a végbélkúpot?

El lehet törni a végbélkúpot?

Figyelt kérdés

Dulcolax kúpról van szó. Olvastam, hogy nagy görcsök vannak tőle. 4 napja nincsen székelési ingerem és nem is érzem, hogy lenne valami de 4 nap már sok szerintem.

De félek, hogy túl erős a kúp. Ha mondjuk félbetöröm akkor úgy is be lehet dugni? És nem lesz olyan erős?

júl. 11. 14:24
 1/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Kettévágni lehet, bár talán a tájékoztatóban is van erről valami, hogy szabad-e vagy ilyesmi.
júl. 11. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A Dulcolaxból mehet egy egész. Semmi baj nem lesz belőle. Ha beszaladsz egy patikába a gyógyszerész is el tud mondan9 mindent.
júl. 11. 14:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Nincs benne.

Sokan írták, hogy nagyon erős görcsöket okozott.

Akkor ha félbetöröm is jó lesz csak gyengébb hatással?

júl. 11. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Valahogy meg kell indítsa a több napos székletet, a bélmozgások miatt lehet a görcs.
júl. 11. 15:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Na végül kocsit letörtem belőle aztán bedugtam.

Hát én eléggé rosszul voltam. A hasam is fájt de főleg a fenekem. Meg szédültem tőle nagyon.

Összesen kb 6 kb szilva méretű gombóc szerű jött.

Nem szeretnék undorító lenni de volt benne sok emésztetlen rész sőt amikor a végen kitöröltem a papíron csak az volt. Ez normális? Illetve mennyire szedhette ki szerintetek?

júl. 11. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
A gubicsok egyértelműen a kiszáradásra ill. beszáradásra utalnak, több folyadékot kell bevinni és több rostos növényi táplálékot.
júl. 11. 18:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, biztos a nagy meleg miatt.

De nagyon sokat is kell valamiért pisilnem. Szerintem 1 max 2 óránként mennem kell. Illetve ha mondjuk pisilek és fél óra után ráülök akkor annak ellenére, hogy nem érzem hogy kell szokott jönni. Ez normális?

Illetve most van a menstruációm is ha azzal összeköthető.

júl. 11. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!