Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Idén leszek 30 éves, de...

Idén leszek 30 éves, de kislányos/fiatalos a külsőm, ez miatt nem vesznek komolyan. Hogyan tudnám ezt elfogadni, hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés

Vékony vagyok, kislányos az arcom is, emiatt kb 20-23 évesnek szoktak gondolni, nem szokták elhinni, hogy már 30 leszek.

Tudom, örülni kellene ennek, hogy fiatalos vagyok, de most valahogy nagyon rosszul tud esni, mikor kb kislányként kezelnek..

júl. 10. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom...😉

Csak azt tudom mondani, hogy örülj neki.😁

júl. 10. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Hidd el jobb mint ha 20 évesen 50-nek néznének..
júl. 10. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy irigyek?

Én is ilyen vagyok, és azokat zavar csak akik korban hozzám hasonlóak, de ráncosabb a fejük mint a segglyukam.

júl. 10. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
38%

Különbség van aközött, hogy valaki fiatalosan néz ki és aközött, hogy valaki gyerekesen viselkedik.

Csak a fiatalos külsőd miatt nem kezelhetnek gyerekként. Szerintem itt a viselkedésed is nyomhat elég sokat a latban. Ezért nem vesznek komolyan, mert nem viselkedsz komolyan, felnőttesen és magadat se veszed komolyan.

júl. 10. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem férfi létemre szoktak fiatalabbnak nézni. Mondjuk már 38 vagyok, az idő rajtam is kezd nyomot hagyni. Értem amit írsz, egy időben engem is zavart. Szerintem nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Max elengedni.
júl. 10. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd ki, pár év, és "utoléred" magad. Én is ilyen vagyok/voltam, nem tudom, hogy ismeretlenek hány évesnek gondolhatnak, de azt tudom, hogy pár éve még jóval fiatalabbnak gondoltak.
júl. 10. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!