Másnak is előfordul lábizzadás/szag ebben a meleg, hőségben nyáron?
Figyelt kérdés
Másoknak is izzad a lába ebben a melegben? ki hogyan védekezik? már akinek előfordul?júl. 9. 22:11
A kérdező szavazást indított:
Férfi! De igen előfordul lábszag nyáron!
Férfi! nincs, nem fordul lábszag nyáron!
Nő! De igen előfordul lábszag nyáron!
Nő! nincs, nem fordul lábszag nyáron!
19 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
Akinél ez előfordul, és hogyan védekezik, annak köszönöm a tanácsát és segítőválaszát..
júl. 9. 22:12
2/12 anonim válasza:
Most komolyan megkérdezted, hogy más is izzad-e nyáron 30+ fokban? Mennyit voltál ma a napon?
3/12 anonim válasza:
35 fokban már akkor van gond hogyha nem izzadsz...
4/12 anonim válasza:
Én cipősprayt fújatok a cipőmbe,úgy próbálom frissen tartani, de ilyen hőségben akkor is beleizzadok sajnos nőként is, ez van. Jó annak aki nem izzadós, én sajnos már tavasszal is az vagyok.
5/12 A kérdező kommentje:
4# Köszönöm a tanácsot, kipróbálom majd.....
júl. 9. 22:25
6/12 anonim válasza:
4- es vagyok, egyébként az Adidasos cipőspray vált be legjobban, meg sokszor természetes illóolajosokkal szoktam.
7/12 anonim válasza:
Nem mert otthon vagyok és mezítláb, csak akkor izzadna ha cipőben kimennék az utcára. Nekem inkább a homlokom meg a hónomalja izzad, utóbbinak van szaga.
8/12 anonim válasza:
Hintőport tudom ajánlani, nekem bevált. "felpaskolod" a hónaljadbe, lábaidra combodra, melled alá, és kész is. én speciel az illatát is szeretem.
9/12 anonim válasza:
Nekem két dolog vált be, de az tutira.
Egyik a bőr szandál. Abba soha nem lesz láb budos.
Másik a sportcipo pamutzokni.
10/12 anonim válasza:
Mindenem izzad, még az is, amiről nem gondoltam, hogy lenne verejtékmirigy a közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!